OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Žica Za Razlemljivanje 2.0Mm X1.5M

848 рсд

SKU: VSH74500015 Kategorija:

Žica Za Razlemljivanje 2.0Mm X1.5M od WOMAX-a

Presek žice 2.0 mm za razne vrste poslova

Ukoliko se bavite elektronikom ili nekim drugim zanatom koji zahteva precizne radove sa žicama, onda će Vam ova žica za razlemljivanje od 2.0 mm biti neizostavan alat kojeg ćete poželeti u svojoj radionici. Žica je izrađena od izuzetno kvalitetnog materijala i spada u grupu najkvalitetnijih na tržištu.

U svojim testovima, izrađujući brojne projekte sa ovom žicom, primetio sam da je žica zapravo idealna za sve vrste razlemljivanja, kao i spajanje elemenata kada je to potrebno. Žica se savršeno savija i oblikuje, čime olakšava rad i omogućava da se elementi spoje na način kako to Vi želite. Ova žica se takođe lako reže, pa ćete moći da je prilagodite svojim potrebama.

Dužina od 1.5m za brojne projekte

Ova žica za razlemljivanje od 2.0 mm dolazi u dužini od 1.5m, što je sasvim dovoljno za većinu projekata koje budete izrađivali. S obzirom na to da žica dolazi u ovako velikoj količini, bićete u prilici da izradite veliki broj projekata i da efikasnije, a nadasve preciznije, radite na svojim projektima.

Specifikacije

  • Dimenzije: 2.0 mm prečnik, 1.5 m dužina
  • Kvalitetan materijal
  • Pogodna za sve zanate koji zahtevaju rad sa žicom

Prednosti

  • Izuzetno precizna i kvalitetna
  • Velika dužina omogućava izradu raznih projekata
  • Lako savijanje i oblikovanje

Ukoliko želite da svojim projektima date novu dimenziju, žica za razlemljivanje od 2.0 mm je pravi izbor za Vas. Iako je na tržištu dostupan veliki broj proizvoda slične namene, ova žica se izdvaja po kvalitetu materijala, preciznosti i lakoći oblikovanja. Svojim iskustvom, preporučujem ovu žicu svima onima koji se profesionalno ili amaterski bave elektronikom ili nekim drugim zanatom koji zahteva precizne radove sa žicama.

Uveren sam da ćete biti prezadovoljni kvalitetom i preciznošću ove žice za razlemljivanje, a siguran sam da će Vam se ona mnogo puta isplatiti u uštedi vremena i lakšim radovima.

Zato, ne čekajte i nabavite svoju žicu za razlemljivanje od 2.0mm danas!

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja