рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Suzuki S-Cross (2022-) – Zubri 223114

4.680 рсд

SKU: GTC1025 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SUZUKI S-CROSS (2022-) – ZUBRI 223114

Gumene patosnice su jedan od ključnih dodataka koji će vas oduševiti ukoliko posedujete Suzuki S-Cross (2022-) automobil. Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, ove izuzetne patosnice ne samo da pružaju visok nivo zaštite vašem vozilu, već i dodaju stil i eleganciju enterijeru.

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Suzuki S-Cross (2022-) – Zubri 223114 su izrađene od visoko kvalitetne gume koja ne emituje neprijatne mirise. To znači da ćete uživati ​​u svežem i prijatnom mirisu u svom vozilu, bez ikakvih neugodnosti.

Tipske i originalne patosnice

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Suzuki S-Cross (2022-) automobil. To znači da su savršeno dizajnirane za vaš automobil i pružaju precizan i siguran fit. Možete biti potpuno sigurni da će ove patosnice savršeno pristajati i izgledati sjajno u vašem vozilu.

Elegantan dizajn

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju koju odaberete, ove gumene patosnice će uneti eleganciju i sofisticiranost u prostor vašeg vozila. Njihov moderni dizajn dodatno naglašava stil vašeg Suzuki S-Cross (2022-) automobila.

Perfect Fit i sigurnost

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Sve su preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Fiksatore na prednjim patosnicama dodatno čvrsto drže patosnice na mestu i sprečavaju njihovo pomeranje. Vaša sigurnost je na prvom mestu.

Trajnost i jednostavnost održavanja

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Zahvaljujući kvalitetnoj gumi visoke gustine i TUV sertifikatu, ove gumene patosnice su izdržljive i otporne na habanje. Lako se održavaju i ne zahtevaju posebnu negu. Dodatno, njihova visina ruba od 12mm obezbeđuje da čistoća enterijera vašeg vozila bude na visokom nivou.

Zaključak

Gumene patosnice Suzuki S-Cross (2022-) – Zubri 223114 su vrhunski proizvod koji će pružiti vašem vozilu zaštitu, stil i eleganciju. Izuzetno kvalitetne, praktične i sigurne, ove patosnice su sve što vam je potrebno da unesete svežinu i stil u enterijer svog Suzukija S-Cross (2022-) automobila.

Prednosti:
– Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa.
– Tipske i originalne patosnice pružaju savršen fit.
– Elegantan dizajn koji naglašava stil vašeg vozila.

**Za detalje i poručivanje posetite OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja