рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Suzuki S-Cross (2022-) – Zubri 223114

5.616 рсд

SKU: GTC1025 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SUZUKI S-CROSS (2022-) – ZUBRI 223114

Gumene patosnice su jedan od ključnih dodataka koji će vas oduševiti ukoliko posedujete Suzuki S-Cross (2022-) automobil. Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, ove izuzetne patosnice ne samo da pružaju visok nivo zaštite vašem vozilu, već i dodaju stil i eleganciju enterijeru.

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Suzuki S-Cross (2022-) – Zubri 223114 su izrađene od visoko kvalitetne gume koja ne emituje neprijatne mirise. To znači da ćete uživati ​​u svežem i prijatnom mirisu u svom vozilu, bez ikakvih neugodnosti.

Tipske i originalne patosnice

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Suzuki S-Cross (2022-) automobil. To znači da su savršeno dizajnirane za vaš automobil i pružaju precizan i siguran fit. Možete biti potpuno sigurni da će ove patosnice savršeno pristajati i izgledati sjajno u vašem vozilu.

Elegantan dizajn

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju koju odaberete, ove gumene patosnice će uneti eleganciju i sofisticiranost u prostor vašeg vozila. Njihov moderni dizajn dodatno naglašava stil vašeg Suzuki S-Cross (2022-) automobila.

Perfect Fit i sigurnost

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Sve su preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Fiksatore na prednjim patosnicama dodatno čvrsto drže patosnice na mestu i sprečavaju njihovo pomeranje. Vaša sigurnost je na prvom mestu.

Trajnost i jednostavnost održavanja

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Zahvaljujući kvalitetnoj gumi visoke gustine i TUV sertifikatu, ove gumene patosnice su izdržljive i otporne na habanje. Lako se održavaju i ne zahtevaju posebnu negu. Dodatno, njihova visina ruba od 12mm obezbeđuje da čistoća enterijera vašeg vozila bude na visokom nivou.

Zaključak

Gumene patosnice Suzuki S-Cross (2022-) – Zubri 223114 su vrhunski proizvod koji će pružiti vašem vozilu zaštitu, stil i eleganciju. Izuzetno kvalitetne, praktične i sigurne, ove patosnice su sve što vam je potrebno da unesete svežinu i stil u enterijer svog Suzukija S-Cross (2022-) automobila.

Prednosti:
– Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa.
– Tipske i originalne patosnice pružaju savršen fit.
– Elegantan dizajn koji naglašava stil vašeg vozila.

**Za detalje i poručivanje posetite OXO MARKET.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja