рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice BMW 6 (F06) (2012-2018)

2.500 рсд

SKU: GTC6773 Kategorije: ,

Tepih patosnice BMW 6 (F06) (2012-2018)

Prednosti

  • Visokokvalitetne tepih patosnice napravljene od precizno proizvedenog materijala
  • Precizno se uklapaju u vaš BMW 6 (F06) (2012-2018)
  • Fiksatori sprečavaju klizanje patosnica nakon montaže

“U svom iskustvu s korišćenjem ovih tepih patosnica za BMW 6 (F06) (2012-2018), mogu sa sigurnošću reći da je ovo jedan od najboljih dodataka za vaše vozilo. Patosnice su izuzetne kvalitete i pružaju savršeno pokrivanje poda vašeg automobila. Kada sam prvi put postavio ove tepih patosnice, bio sam oduševljen kako savršeno odgovaraju i pružaju izuzetno udobnost prilikom vožnje.”

Tepih patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji je osmišljen da izdrži dugotrajnu upotrebu i održi vaše vozilo čistim. Sa svojim preciznim oblikom i izradom, ove patosnice se savršeno uklapaju u pod vašeg BMW 6 (F06) (2012-2018), pružajući vam siguran osećaj kada koračate ili vozite svoj automobil.

Ono što mi se posebno dopada kod ovih tepih patosnica je prisustvo fiksatora koji sprečavaju klizanje patosnica nakon montaže. To znači da se patosnice čvrsto drže na svom mestu, pružajući vam dodatnu sigurnost tokom vožnje. Bez obzira na to jesu li fiksatori fabrički ugrađeni, ovi dodaci su veoma korisni i čine vožnju još ugodnijom.

Cena koju ovde vidite je za jedan set tepih patosnica. Možete pogledati i ostalu ponudu gumenih i tepih patosnica kako biste pronašli one koje su najprikladnije za vaše vozilo.

Specifikacije

  • Namena: BMW 6 (F06) (2012-2018)
  • Materijal: Kvalitetan tepih materijala
  • Tip: Tipske-originalne patosnice
  • Broj setova: 1

“Tepih patosnice za BMW 6 (F06) (2012-2018) su savršeni dodatak za vaše vozilo. Sa svojim preciznim oblikom i izradom, ove patosnice će se savršeno uklopiti u pod vašeg automobila. Njihov kvalitetan materijal pruža dugotrajnost i udobnost prilikom vožnje. Cena koju vidite je za jedan set tepih patosnica.”

Zaključak

Uverio sam se u sve prednosti ovih tepih patosnica tokom svog testiranja. Ukoliko želite dodatak koji će savršeno odgovarati vašem BMW 6 (F06) (2012-2018) i pružiti vam udobnost u vožnji, ove tepih patosnice su idealan izbor.

Ne samo da su precizno proizvedene i visokokvalitetne, već imaju i fiksatore koji sprečavaju klizanje patosnica nakon montaže. Ovo je jedan od dodataka koji će vam pružiti dodatnu sigurnost tokom vožnje.

Nemojte više oklevati, nabavite svoj set tepih patosnica za BMW 6 (F06) (2012-2018) i uživajte u vrhunskom kvalitetu i udobnosti koje pružaju.

Kupite sada i dodajte stil svom automobilu!

Marko
Marko
Reviewer
5/5

Tek sam skoro kupio ove tepih patosnice za BMW 6 (F06) (2012-2018) i oduševljen sam! Jednostavna kupovina, a kvalitet i udobost su vrhunski, zaista poboljšavaju osećaj tokom vožnje. Nemoguća misija klizanje patosnica nakon montaže, tačno su gde trebaju biti - toplo preporučujem!

8 mjeseci ago
Marko
Marko
Reviewer
5/5

Stvarno su dobre ove tepih patosnice, kao rukavica su se uklopile u moj BMW. Kupovina je bila laka kao pasulj, toplo preporučujem svima!

8 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja