рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen C4 (2010-2018) – Zubri 212774

3.780 рсд

SKU: GTC2064 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN C4 (2010-2018) – ZUBRI 212774

Gumene patosnice za Citroen C4 (2010-2018) od brenda Zubri 212774 su asesoar bez kojeg ne možete zamisliti vaše vozilo. Sa njima, uživaćete u bezbednoj i udobnoj vožnji, dok će unutrašnjost vašeg automobila ostati čista i očuvana.

Odličan kvalitet i bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za auto su izuzetnog kvaliteta, pružajući vam dugotrajan proizvod bez neprijatnih mirisa. Bezbedne i pouzdane, ove patosnice će vam pružiti izvanredno iskustvo dok vozite.

Savršeno prilagođene Citroen C4 modelu

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, jasno odgovarajući za vaš model automobila. Ove patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u skladu sa modelom i tipom vozila. Set gumenih patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, ali u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, auto patosnice su dizajnirane tako da savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna fiksacija za dodatnu sigurnost

Da bi se dodatno učvrstile i sprečilo pomeranje, patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice. Ovi fikseri se nalaze samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Dodatno ojačana vozačeva patosnica produžava vek trajanja patosnice. Bez potrebe za bilo kakvim dodatnim modifikacijama, ove patosnice se lako postavljaju i sigurno drže na mestu.

Čistoća i očuvan enterijer

Sa visinom ruba patosnice od 12mm, unutrašnjost vašeg vozila će ostati čista i zaštićena od prljavštine i vlage. Gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje, bez neprijatnih mirisa karakterističnih za jeftinije patosnice. Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, ove patosnice su izuzetno fleksibilne. Takođe, gumene patosnice su i TUV sertifikovane, garantujući sigurnost i kvalitet. Svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Povoljna ponuda

Cena koju vidite je za 1 set gumene patosnice. Uvezene iz Češke, ove patosnice donose kvalitet za koji možete biti sigurni da će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Pregledajte našu celokupnu ponudu gumenih i tepih patosnica i pronađite savršen set za vaše vozilo.

Prednosti:

  • Gumene patosnice izuzetnog kvaliteta
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Savršeno prilagođene Citroen C4 modelu

Nemojte propustiti priliku da svoj Citroen C4 (2010-2018) opremite izuzetnim gumicama patosnicama. Nabavite svoj set danas i iskusite izvanredno iskustvo vožnje uz očuvan i čist enterijer. Napravite pravi izbor za vaše vozilo i uživajte u svakoj vožnji!

Da biste poručili, kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i obogatite svoje iskustvo u vožnji.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja