рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Citroen Berlingo (2018-)

2.500 рсд

SKU: GTC6762 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE CITROEN BERLINGO (2018-)

Kvalitetne tepih patosnice za vaš Citroen Berlingo

Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Tepih patosnice čine izuzetan dodatak za vaš Citroen Berlingo (2018-). Napravljene su od visokokvalitetnog materijala i precizno se uklapaju u unutrašnjost vašeg vozila. Ove tipske-originalne patosnice su specijalno dizajnirane da pokriju pod vašeg vozila na najprecizniji način.

Visokokvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu

Tepih patosnice su izrađene od kvalitetnog materijala koji im daje izdržljivost i dugotrajnost. Bez obzira na svakodnevno korišćenje, ove patosnice će zadržati svoj prvobitni izgled i pružiti vam dugotrajnu zaštitu vašeg automobilskog poda. Možete biti sigurni da će vas ove patosnice služiti tokom mnogih godina jahanja.

Precizno prilagođene vašem vozilu

Tepih patosnice za Citroen Berlingo (2018-) su precizno prilagođene vašem vozilu. Sa njima ćete dobiti savršeno prianjanje i pokrivanje celokupnog prostora poda. Bez obzira na to da li vozite sami ili sa putnicima, ove patosnice će vam pružiti sigurnost i udobnost tokom svake vožnje.

Dodatna sigurnost sa fikserima

Tepih patosnice su opremljene fikserima koji sprečavaju klizanje nakon montaže. Ovi fikseri su integrisani na patosnicama gde je to fabrički predviđeno, što znači da se ne morate brinuti o neželjenom pomeranju patosnica prilikom ulaska i izlaska iz automobila. Vaša sigurnost je na prvom mestu, stoga se možete osloniti na ove patosnice da ostanu na svom mestu tokom celog putovanja.

Sveobuhvatna ponuda

U našoj ponudi možete pronaći i druge vrste patosnica, uključujući gume i tepih, za Citroen Berlingo i druge automobile. Naš cilj je da vam pružimo najbolji izbor i kvalitetne proizvode koji će zadovoljiti sve vaše potrebe vezane za unutrašnjost vašeg vozila.


Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet materijala
  • Precizno prilagođene vašem Citroen Berlingo (2018-)
  • Fikseri za dodatnu sigurnost

Uz Tepih patosnice Citroen Berlingo (2018-) možete biti sigurni da ćete dobiti izuzetnu zaštitu za pod vašeg vozila. Ne samo da će pružiti sigurnost i udobnost tokom vožnje, već će i održavati estetiku unutrašnjosti vašeg automobila. Uverite se sami u njihovu visokokvalitetnu izradu i precizno prilagođavanje vašem vozilu. Sada je pravo vreme da unapredite svoj Citroen Berlingo i uživate u još boljem vozačkom iskustvu. Poručite svoj set tepih patosnica danas i iskusite razliku.

Napomena: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Pogledajte kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Poručite svoj set tepih patosnica danas i uredite svoj Citroen Berlingo


*Note: This is an example of a product description following the given instructions. The content is purely fictional and does not reflect any real product or situation.

Dragan
Dragan
Reviewer
5/5

Proces kupovine je bio mnogo prost, sve je leglo kako trba. Patosnice za moj Citroen su dosta dobre, kvalitet je vidi, sve se lepo uklopi i ne mrda nazad.

8 mjeseci ago
Dragan
Dragan
Reviewer
5/5

Kupio sam ove Tepih patosnice za Citroen Berlingo, pravo čudo. Jednostavnost procesa nabavke i kvalitet proizvoda, top-notch.

8 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja