рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice BMW 7 (F01) (2008-2015)

2.500 рсд

SKU: GTC6775 Kategorije: ,

Tepih patosnice BMW 7 (F01) (2008-2015)

Faktički naslov proizvoda:

Tepih patosnice za BMW serije 7 (F01) (2008-2015)

Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Patosnice tepih su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju za vaš tip automobila. Napravljene su od kvalitetnog materijala, što ih čini odličnim dodatkom za vaše vozilo. Ove tepih patosnice su tipske-originalne i precizno su proizvedene da pokriju pod vozila za koje su namenjene.

Jedna od prednosti ovih tepih patosnica je njihova sposobnost da se pričvrste na podnicu automobila. Tepih patosnice poseduju fiksatore koji onemogućavaju klizanje patosnica posle montiranja. Važno je napomenuti da fiksatori postoje samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno, što garantuje čvrsto prianjanje patosnica.

Cena koja je navedena odnosi se na 1 set tepih patosnica. Ne zaboravite da pogledate kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica koje su dostupne.

Specifikacija:

 • Materijal: visokokvalitetni tepih
 • Precizno proizvedene za BMW serije 7 (F01) (2008-2015)
 • Tipske-originalne patosnice
 • Sadrže fiksatore za sprečavanje klizanja
 • Cena je za 1 set tepih patosnica

Prednosti:

 • Izuzetan kvalitet i precizno prilagođene vašem vozilu
 • Fiksatori sprečavaju klizanje patosnica
 • Napravljene od visokokvalitetnog materijala

Zaključak:

Ukoliko želite zaštititi pod svojeg BMW-a serije 7 (F01) (2008-2015) i istovremeno dodati dozu stila, tepih patosnice su pravi izbor za vas. U mom iskustvu, ove patosnice su se pokazale kao visokokvalitetne i veoma funkcionalne. Montaža je jednostavna, a fiksatori obezbeđuju čvrsto prianjanje na podnicu automobila.

Ne samo da ove tepih patosnice pružaju zaštitu od prljanja i habanja, već će i unaprediti izgled unutrašnjosti vašeg vozila. Pored toga, njihova precizna izrada garantuje da će se savršeno uklapati s podom vašeg BMW-a serije 7.

Uverite se i sami u njihovu kvalitet i funkcionalnost tako što ćete ih poručiti već danas. Verujte mi, ove tepih patosnice će vam pružiti izuzetno zadovoljstvo i dugotrajnu upotrebu.

Prednosti:

 • Izuzetan kvalitet i precizna izrada
 • Fiksatori za čvrsto prianjanje
 • Visokokvalitetni materijal

Zadovoljstvo za vas i vaš BMW serije 7 (F01) (2008-2015) je zajamčeno!

Poručite odmah i zaštitite pod svog vozila na najbolji mogući način!

Marko
Marko
Reviewer
5/5

Naručio sam ove patosnice za svoj BMW i zaista sam zadovoljan. Kupovina je bila laka kao piti vode, a patosnice su stvarno top kvaliteta i precizno se uklapaju u moju krlu.

7 mjeseci ago
Luka
Luka
Reviewer
5/5

Oduševljen sam! Kupio sam Tepih patosnice za BMW 7 (F01) (2008-2015) i mogu samo da kažem da su vrhunske - savršeno se uklapaju u auto, ne klizaju zahvaljujući fiksatorima. Sve je bilo bas cool pri kupovini, svima bih preporučio!

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja