рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice BMW X1 (E84) (2009-2015)

2.500 рсд

SKU: GTC6777 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE BMW X1 (E84) (2009-2015)

Precizno izrađene i kvalitetne patosnice koje odgovaraju vašem vozilu

Ukoliko želite da vaš automobil bude uvek čist i uredan, tepih patosnice su idealno rešenje za vas. Ove tepih patosnice su dizajnirane posebno za BMW X1 (E84) modela od 2009. do 2015. godine, i garantuju savršeno uklapanje za vaš automobil. Bez obzira da li vožnju obavljate sa suvom ili mokrom obućom, tepih patosnice će zaštititi podove vašeg vozila od prljavštine, vlage i trošenja.

Kvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu

Tepih patosnice su napravljene od visokokvalitetnog materijala koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Ovaj materijal je biran sa posebnom pažnjom kako bi patosnice bile mekane na dodir, ali istovremeno i otporne na habanje. Izuzetna kvaliteta materijala čini ove patosnice izvrsnim dodatkom za vaše vozilo.

Tačno prilagođene vašem vozilu

Nemojte se brinuti da tepih patosnice neće savršeno odgovarati vašem vozilu. One su dizajnirane tako da pruže tačno prilagođeno uklapanje za BMW X1 (E84) modele od 2009. do 2015. godine. Precizno proizvedene, ove patosnice će besprekorno pokriti pod vašeg vozila i pružiti vam udobnost i sigurnost prilikom vožnje.

Fiksatori za sprečavanje klizanja

Da biste se osećali sigurno tokom vožnje i izbegli moguće nezgode, tepih patosnice su opremljene fiksatorima koji sprečavaju njihovo klizanje. Ovi fiksatori garantuju da će patosnice ostati na svom mestu i neće se pomerati ni tokom najbržih i najdinamičnijih vožnji. Važno je napomenuti da fiksatori postoje samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno.

Prikazuje se ilustrativna slika

Navedena slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet tepih patosnica. Oblik patosnica će se razlikovati u zavisnosti od tipa vašeg automobila.

Cena je za 1 set tepih patosnica

U cenu je uključen 1 set tepih patosnica koji sadrži patosnicu za vozačku stranu, patosnicu za suvozačku stranu i patosnice za zadnje putnike. Ne morate brinuti o dodatnim troškovima, jer u ovom setu dobijate sve što vam je potrebno da efikasno zaštitite podove svog vozila.

Prednosti tepih patosnica BMW X1 (E84) (2009-2015):

  • Precizno izrađene i tačno prilagođene vašem BMW X1 (E84) (2009-2015) modelu
  • Izrađene od kvalitetnog materijala koji je mekan na dodir, ali istovremeno otporan na habanje
  • Fiksatori sprečavaju klizanje patosnica
  • Uključuje set tepih patosnica za vozača, suvozača i zadnje putnike

Učinite svoje putovanje udobnim i čistim! Poručite tepih patosnice za vaš BMW X1 (E84) (2009-2015) već danas!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu mog iskustva sa tepih patosnicama BMW X1 (E84) (2009-2015). Testirao sam ovaj proizvod i uverio se u njegov kvalitet i performanse prilikom korišćenja. Uveren sam da će i vama omogućiti izuzetno iskustvo i pružiti vam zadovoljstvo tokom vožnje.

Mihailo, Email: mihailovmail@mail.com
Mihailo, Email: [email protected]
Reviewer
5/5

Savršeno se uklapaju u moj X1! Važan detalj kod kupovine je bila laka kupovina, a patosnice su baš onakve kakve sam očekivao, odlične!

5 mjeseci ago
Milan
Milan
Reviewer
5/5

Odlično iskustvo kupovine ovih patosnica za moj BMW X1. Verovano najbolja investicija koju sam napravio za auto - super lako se čiste i savršeno pristaju mom automobilu.

5 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja