рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Citroen C-Crosser (2007-2012)

2.500 рсд

SKU: GTC6764 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE CITROEN C-CROSSER (2007-2012)

Tepih patosnice su neophodan dodatak za svaki automobil, posebno ako želite da zaštitite unutrašnjost vozila i očuvate njegov izgled. Sa tepih patosnicama Citroen C-Crosser (2007-2012), možete biti sigurni da će vaš automobil izgledati besprekorno.

Visok kvalitet i precizno uklapanje

Tepih patosnice Citroen C-Crosser (2007-2012) su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju u vaš automobil. Napravljene od materijala visokog kvaliteta, ove patosnice su idealan dodatak za unutrašnjost vašeg vozila. Njihov oblik i veličina su specifično dizajnirani za model Citroen C-Crosser (2007-2012), što garantuje savršeno prilagođavanje.

Bez klizanja i veća sigurnost

Dodatno, tepih patosnice su opremljene fikserima koji sprečavaju klizanje i osiguravaju čvrsto prianjanje na podu vašeg vozila. Bez obzira na to da li vozite na ravnom ili neravnom terenu, ove patosnice će ostati na mestu i pružiti vam sigurnost tokom vožnje. Fikseri su postavljeni tamo gde je to fabrički predviđeno, garantujući optimalnu funkcionalnost.

Izuzetan dodatak za vaš automobil

Tepih patosnice su ne samo praktičan dodatak za vaš automobil, već i estetski doprinos. Njihov kvalitetan materijal i precizna izrada čine ih vizuelno atraktivnim, istovremeno pružajući maksimalnu zaštitu. Sa ovim patosnicama, unutrašnjost vašeg Citroen C-Crosser (2007-2012) će izgledati elegantno i očuvano.

Prednosti:

  • Visok kvalitet materijala
  • Precizno uklapanje za model Citroen C-Crosser (2007-2012)
  • Fikseri za sprečavanje klizanja

Nabavite svoj set tepih patosnica Citroen C-Crosser (2007-2012) i dodajte stil i zaštitu svom vozilu. Poručite odmah i iskoristite sve prednosti koje ove patosnice pružaju. Izaberite kvalitet i sigurnost za vaš automobil!

[Button: Dodaj u korpu]

Darko
Darko
Reviewer
5/5

Veoma sam zadovoljan sa mojim novim patosnicama za moj Citroen C-Crosser. Kupovina je bila brza i jednostavna, a patosnice su stvarno kvalitetne i savrseno se uklapaju u moj auto.

7 mjeseci ago
Slobodan
Slobodan
Reviewer
5/5

Proizvod: Tepih patosnice Citroen C-Crosser (2007-2012)
Kupio sam ove patosnice za moj Citroen i morem reč da nisam mogao biti zadovoljniji. Kupovina je bila laka, patosnice su dosle lepo upakovane i mateirijal im je zaista super. Pristaju kao saliveno i stvarno izgledaju odlično. Fikesri sprečavaju klizanje, tako da se ne mrda i teko voznja puno prijatnija. Ako vam trebaju dobre patosnice, ove su vredne svaki dinar.

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja