рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice BMW 1 (E81/E87) (2004-2011)

2.500 рсд

SKU: GTC6785 Kategorije: ,

Tepih patosnice BMW 1 (E81/E87) (2004-2011)

Ilustracija kvalitetnih tepih patosnica za vaš BMW automobil

Tepih patosnice su neizostavan dodatak za vaš BMW 1 (E81/E87) (2004-2011) automobil. Sa njima, ne samo da ćete zaštiti podove svog vozila, već ćete i dodati poseban stil i udobnost vašem automobilu. Ove tepih patosnice su izuzetno kvalitetne i pružaju tačno prilagođen izgled za vaš model automobila.

Kvalitetne i precizno napravljene patosnice

Svaka tepih patosnica je pažljivo dizajnirana i proizvedena tako da savršeno odgovara vašem modelu BMW 1 (E81/E87) (2004-2011). Materijali koji se koriste su visokog kvaliteta, što garantuje dugotrajnost i maksimalnu zaštitu podova vašeg automobila.

Ove patosnice su tipske-originalne i pružaju savršeno prekrivanje podova vozila. Bez obzira na to da li je vaš automobil izložen svakodnevnim troškovima ili samo povremenim putovanjima, ove tepih patosnice će izdržati sve što im se stavi na put.

Sigurnost i praktičnost na prvom mestu

Jedan od ključnih elemenata ovih tepih patosnica su fiksatoli koji ih sprečavaju da se klizaju nakon montaže. Možete biti sigurni da će patosnice ostati na svom mestu, bez obzira na sve uslove u kojima se vozilo može naći. Ovi fiksatoli su fabrički postavljeni na patosnicama koje to zahtevaju.

Širok asortiman tepih i gumenih patosnica

Ukoliko ste zainteresovani za gumeni ili tepih patosnice, imamo širok asortiman koji možete pregledati. Bez obzira na vaše potrebe i preference, verujemo da ćete pronaći patosnice koje savršeno odgovaraju vašem BMW 1 (E81/E87) (2004-2011) automobilu.

Prednosti

  • Visokokvalitetne tepih patosnice koje savršeno odgovaraju vašem BMW 1 (E81/E87) (2004-2011) automobilu
  • Precizno proizvedene da maksimalno prekriju podove vozila i pruže optimalnu zaštitu
  • Fiksatoli obezbeđuju sigurnost i sprečavaju klizanje patosnica nakon montaže

Naručite svoj set tepih patosnica i obezbedite zaštitu i stil svom vozilu!

Marko
Marko
Reviewer
5/5

Kupio sam ove tepih patosnice za moju bimu i moram reći da sam maxi zadovoljan! Kupovina je bila ful laka, a patosnice su baš kvalitetne, čak i posle meseci voznje izgledaju kao nove. Savetujem svima da nabave!

9 mjeseci ago
Zoran
Zoran
Reviewer
5/5

Kupio sam ovaj set tepih patosnica za moj BMW 1 (E81/E87) (2004-2011) i više nego sam zadovoljan. Završni rad i kvalitet je vrhunski, kupovina je bila lagan proces, i patosnice su prilagođene tačno kao da su originalne.

9 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja