OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Politika Povraćaja

Hvala vam što kupujete na Oxo Marketu. Želimo da budete potpuno zadovoljni vašom kupovinom i razumemo da se ponekad može desiti da želite da vratite proizvod. Ova Politika povraćaja se odnosi na sve proizvode i usluge kupljene putem našeg sajta.

  1. Povraćaji

1.1 Ako niste zadovoljni vašom kupovinom, možete zatražiti povraćaj u roku od 14 dana od datuma isporuke. Da biste bili eligible za povraćaj, proizvod mora biti u svom originalnom stanju i pakovanju, i morate pružiti dokaz o kupovini.

1.2 Kada primimo vaš zahtev za povraćaj, pregledaćemo proizvod i obavestićemo vas o statusu vašeg povraćaja. Ako je vaš povraćaj odobren, iniciraćemo povraćaj na vaš originalni način plaćanja. Dobićete kredit u roku od određenog broja dana, u zavisnosti od politika vaše kartičarske kuće.

1.3 Ako je vaš proizvod oštećen ili neispravan pri prijemu, odmah nas kontaktirajte. Pružićemo vam uputstva o tome kako vratiti proizvod za zamenu ili povraćaj novca.

  1. Zamene

2.1 Trenutno ne nudimo zamene. Ako želite da zamenite proizvod, možete ga vratiti za povraćaj novca i naručiti novi proizvod koji želite.

  1. Troškovi dostave

3.1 Bićete odgovorni za plaćanje vaših sopstvenih troškova dostave za vraćanje proizvoda. Troškovi dostave se ne vraćaju.

  1. Izuzeci

4.1 Sledeći proizvodi se ne vraćaju:

  • Poklon kartice

  • Preuzimatni softverski proizvodi

  • Personalizovani ili prilagođeni proizvodi

4.2 Zadržavamo pravo da odbijemo bilo koji zahtev za povraćaj za proizvode koji nisu u svom originalnom stanju ili su korišćeni ili oštećeni.

  1. Kontaktirajte nas

5.1 Ako imate bilo kakvih pitanja ili briga u vezi sa našom Politikom povraćaja, molimo vas da nas kontaktirate:

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja