рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Politika Povraćaja

Hvala vam što kupujete na Oxo Marketu. Želimo da budete potpuno zadovoljni vašom kupovinom i razumemo da se ponekad može desiti da želite da vratite proizvod. Ova Politika povraćaja se odnosi na sve proizvode i usluge kupljene putem našeg sajta.

  1. Povraćaji

1.1 Ako niste zadovoljni vašom kupovinom, možete zatražiti povraćaj u roku od 14 dana od datuma isporuke. Da biste bili eligible za povraćaj, proizvod mora biti u svom originalnom stanju i pakovanju, i morate pružiti dokaz o kupovini.

1.2 Kada primimo vaš zahtev za povraćaj, pregledaćemo proizvod i obavestićemo vas o statusu vašeg povraćaja. Ako je vaš povraćaj odobren, iniciraćemo povraćaj na vaš originalni način plaćanja. Dobićete kredit u roku od određenog broja dana, u zavisnosti od politika vaše kartičarske kuće.

1.3 Ako je vaš proizvod oštećen ili neispravan pri prijemu, odmah nas kontaktirajte. Pružićemo vam uputstva o tome kako vratiti proizvod za zamenu ili povraćaj novca.

  1. Zamene

2.1 Trenutno ne nudimo zamene. Ako želite da zamenite proizvod, možete ga vratiti za povraćaj novca i naručiti novi proizvod koji želite.

  1. Troškovi dostave

3.1 Bićete odgovorni za plaćanje vaših sopstvenih troškova dostave za vraćanje proizvoda. Troškovi dostave se ne vraćaju.

  1. Izuzeci

4.1 Sledeći proizvodi se ne vraćaju:

  • Poklon kartice

  • Preuzimatni softverski proizvodi

  • Personalizovani ili prilagođeni proizvodi

4.2 Zadržavamo pravo da odbijemo bilo koji zahtev za povraćaj za proizvode koji nisu u svom originalnom stanju ili su korišćeni ili oštećeni.

  1. Kontaktirajte nas

5.1 Ako imate bilo kakvih pitanja ili briga u vezi sa našom Politikom povraćaja, molimo vas da nas kontaktirate:

Politika Privatnost

Poslednje ažuriranje: 30. mart, 2023

Politika privatnosti za OXO MARKET

U OXO MARKET-u, dostupnom na https://www.oxo.rs jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i beleži OXO MARKET i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili zahtevate više informacija o našoj politici privatnosti, ne oklevajte da nas Kontaktirate.

Ova politika privatnosti odnosi se samo na naše online aktivnosti i važi za posetioce naše web stranice u vezi sa informacijama koje su podelili i/ili prikupili u oxo.rs. Ova politika ne odnosi se na informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Pristanak

Korišćenjem naše web stranice, ovim pristajete na našu politiku privatnosti i slažete se sa njenim Uslovima i Pravilima.

Informacije koje prikupljamo

Lične podatke koje vam se traže, kao i razloge zašto vam se traže, objasnićemo vam u trenutku kada vam zatražimo da pružite svoje lične podatke.

Ako nas kontaktirate direktno, možemo primiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, e-mail adresa, broj telefona, sadržaj poruke i/ili priloga koje nam možete poslati, kao i druge informacije koje odlučite da pružite.

Kada se registrujete za nalog, možemo zatražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, e-mail adresa i broj telefona.

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

Pružanje, upravljanje i održavanje naše web stranice

Poboljšanje, personalizacija i proširenje naše web stranice

Razumevanje i analiza načina na koji koristite na

Poslednje ažuriranje: 30. mart, 2023

Log datoteke

Oxo.rs koristi standardni postupak upotrebe log datoteka. Ove datoteke beleže posetioce kada posećuju web stranice. Sve hosting kompanije rade ovo i to je deo analitike hosting usluga. Informacije prikupljene log datotekama uključuju internet protokol (IP) adrese, tip pregledača, Internet provajder usluge (ISP), datum i vreme, referentne/izlazne stranice i moguće broj klikova. Ovi podaci nisu povezani sa ličnim podacima. Cilj informacija je analiza trendova, upravljanje sajtom, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i web beacons

Kao i bilo koja druga web stranica, OXO MARKET koristi 'kolačiće'. Ovi kolačići se koriste za čuvanje informacija, uključujući preferencije posetilaca i stranice na web stranici koje je posetilac pristupio ili posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i/ili drugih informacija.

CCPA privatna prava (Ne prodavati moje lične informacije)

Prema CCPA, između ostalog, potrošači iz Srbije imaju pravo da:

Zatraže da poslovni subjekt koji prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i konkretne delove ličnih podataka koje je poslovni subjekt prikupio o potrošačima.

Zatraže da poslovni subjekt izbriše bilo koje lične podatke o potrošaču koje je poslovni subjekt prikupio.

Zatraže da poslovni subjekt koji prodaje lične podatke potrošača ne prodaje lične podatke potrošača.

Ako podnesete zahtev, imamo 30 dana da vam odgovorimo.</

Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, molimo vas da nas Kontaktirate.

GDPR prava zaštite podataka

Želimo da budete potpuno informisani o svim svojim pravima zaštite podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo na pristup: Imate pravo da zatražite kopije svojih ličnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravku: Imate pravo da zatražite da ispravimo bilo koju informaciju za koju smatrate da je netačna. Takođe imate pravo da zatražite da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje: Imate pravo da zatražite da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničavanje obrade: Imate pravo da zatražite da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu: Imate pravo da se usprotivite našoj obradi vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka: Imate pravo da zatražite da prenesemo podatke koje smo prikupili u drugu organizaciju ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo 30 dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, molimo vas da nas Kontaktirate.

Informacije o deci

Još jedan deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite za decu tokom korišćenja interneta. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili nadgledaju i vode online aktivnosti svoje dece.

OXO MARKET ne prikuplja svesno lične identifikacione informacije od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete pružilo ovu vrstu informacija na našoj web stranici, snažno vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo uložiti najbolje napore da takve informacije hitno uklonimo iz naših evidencija.

Revizije naše politike privatnosti

Zadržavamo pravo da uređujemo ovu politiku privatnosti ili bilo koji njen deo s vremena na vreme. Možemo vas obavestiti ili ne. Molimo vas da redovno pregledate politiku zbog promena.

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja