рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice BMW X2 (F39) (2017-)

2.500 рсд

SKU: GTC6780 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE BMW X2 (F39) (2017-)

Opis proizvoda:

Tepih patosnice BMW X2 (F39) (2017-) su izuzetno kvalitetne i precizno se uklapaju u Vaš automobil. Napravljene su od vrhunskog materijala, što ih čini izvrsnim dodatkom za Vaše vozilo. Ove tepih patosnice su tipske-originalne, dizajnirane tako da savršeno odgovaraju podu Vašeg vozila.

Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Kvalitetan materijal za potpunu zaštitu vozila

Tepih patosnice BMW X2 (F39) (2017-) su izrađene od izuzetno kvalitetnog materijala koji omogućava dugotrajnu zaštitu poda Vašeg automobila. Bez obzira da li je u pitanju prljanje, istresanje peska ili prosipanje tečnosti, ove patosnice će zadržati sve nečistoće i vlagu, čuvajući Vaš automobil čistim i očuvanim.

Precizan oblik za savršeno uklapanje

Tepih patosnice BMW X2 (F39) (2017-) su dizajnirane tako da se savršeno uklope u prostor poda Vašeg vozila. Svaka pojedinačna patosnica je dizajnirana tačno prema specifikacijama modela BMW X2 (F39) (2017-), obezbeđujući precizno pristajanje i potpunu pokrivenost područja. Sa ovim tepih patosnicama, možete biti sigurni da ste odabrali proizvod koji odgovara Vašem vozilu.

Fiksatori za sigurno prijanjanje

Tepih patosnice BMW X2 (F39) (2017-) takođe dolaze sa fiksatorima koji sprečavaju klizanje patosnica nakon montaže. Fiksatori su postavljeni tamo gde je to fabrički predviđeno, pružajući dodatnu sigurnost i osiguravajući da patosnice ostanu čvrsto na svom mestu čak i tokom vožnje na neravnim putevima.

Jednostavno održavanje i čišćenje

Održavanje tepih patosnica BMW X2 (F39) (2017-) je veoma jednostavno. Njih možete lako ukloniti iz vozila i očistiti od nakupljenih nečistoća i prašine. Nakon čišćenja, patosnice se lako vraćaju na svoje mesto, spremne da ponovo pruže zaštitu Vašem podu.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne tepih patosnice napravljene od vrhunskog materijala
  • Precizan oblik koji savršeno odgovara BMW X2 (F39) (2017-) modelu
  • Fiksatori osiguravaju sigurno prijanjanje i sprečavaju klizanje patosnica

Kliknite ovde da pogledate kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

*Zaštitite Vaše vozilo i uživajte u udobnosti i stilu sa tepih patosnicama BMW X2 (F39) (2017-).

Ivan
Ivan
Reviewer
5/5

Proces kupovine patosnica za moj BMW X2 (F39) (2017-) je bio izuzetno jednostavan. Tepih patosnice su baš onako kako su opisali, kvalitet je vrhunski, uklapaju se perfektno, i još jednostavne za čišćenje, sve preporuke!

9 mjeseci ago
Dragan
Dragan
Reviewer
5/5

Ovaj Tepih patosnice za moj BMW X2 su prava stvar! Kupovina je bila laka, a one su savršena zaštita za moj auto.

9 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja