рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice BMW 1 (F52) Sedan (2017-)

2.500 рсд

SKU: GTC6792 Kategorije: ,

,Tepih patosnice BMW 1 (F52) Sedan (2017-),
, ,
,Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.,
,
,Patosnice tepih su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju za vas tip automobila. Tepih patosnice su napravljeni od kvalitetnog materijala, što je čini odličnim dodatkom u vašem vozilu. Patosnice su tipske-originalne, precizno proizvedene da pokrivaju pod vozila za koje su namenjene.,
,Tepih patosnice takodje poseduju fiksatore koji onemogućavaju klizanje patosnica posle montiranja. Fiksatori postoje samo na patosnicama gde je to fabrički predvidjeno.,
,Navedena cena je za 1 set tepih patosnice,
,Pogledajte kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.,

Marko, Email: marko98@gmail.com
Marko, Email: [email protected]
Reviewer
5/5

Moraam da priznam, kupovna ovih tepih patosnica za moju BMW 1 (F52) Sedan (2017-) bilaa je prelaka! Patosnice su doslovno savršene, mnogo lepo se uklopilu u auto a fiksatori su super stvar, patosnica nema šanse da se pomera. Toplo preporučujem svakome, osećaćete se komotno dok vozite sa ovim patosnicama, k'o da sukurtisane samo za vas!

7 mjeseci ago
Đorđe
Đorđe
Reviewer
5/5

Momci, kupio sam ove tepih patosnice za moj BMW 1 (F52) 2017 i mogu vam reći da su fenomenalne. Kupovina je bila brza i laka, a kad su stigle sam video da su baš tipske-originalne, uklapaju se savršeno u auto, a imaju i fiksatore pa ne klizaju kad je montiranje gotovo. Sve preporuke!

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja