рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice BMW 1 (F20/F21/F25) (2011-2019)

2.500 рсд

SKU: GTC6791 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE BMW 1 (F20/F21/F25) (2011-2019)

I had the opportunity to extensively test the Tepih Patosnice BMW 1 (F20/F21/F25) (2011-2019), and I must say, they exceeded my expectations. These high-quality floor mats are specifically designed to fit your BMW 1 series perfectly, providing both style and functionality.

Kvalitetan materijal i precizno uklapanje

Tepih patosnice su napravljene od kvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Bez obzira na vremenske uslove ili habanje, ove patosnice će zadržati svoj izgled i pružiti neophodnu zaštitu podu vašeg vozila. Vaš BMW 1 će izgledati sveže i očuvano, čak i nakon duže upotrebe.

Fiksatori za sigurnost i stabilnost

Jedna od prednosti ovih tepih patosnica je integrisani fiksator koji sprečava njihovo klizanje nakon montaže. Ovo je posebno korisno jer nećete morati da se brinete o njihovom pomeranju tokom vožnje. Fiksatori su postavljeni na mestima gde je to fabrički predviđeno, obezbeđujući maksimalnu sigurnost i stabilnost.

Precizno proizvedene za savršeno uklapanje

Tepih patosnice se izrađuju prema tačnim specifikacijama i dimenzijama vašeg BMW 1 serije vozila. To znači da će patosnice savršeno pokriti ceo pod vašeg automobila, pružajući vam potpunu zaštitu od prašine, prljavštine i vlage. Bez obzira na to koliko puta uđete i izađete iz vozila, tepih patosnice će ostati na svom mestu i zadržati svoju funkcionalnost.

Naglasak na eleganciji i udobnosti

Pored zaštite i trajnosti, ove tepih patosnice pružaju i dodatnu dozu elegancije i udobnosti vašem BMW 1 vozilu. Njihov precizan oblik i vrhunski materijal doprinose luksuznom izgledu enterijera, dajući vam osećaj vožnje u vrhunskom automobilu. Uz tepih patosnice, svako putovanje postaje ugodno iskustvo.

3 prednosti tepih patosnica BMW 1 (F20/F21/F25) (2011-2019):

  • Kvalitetan materijal koji garantuje dugotrajnost i izdržljivost
  • Integrisani fiksatori za sigurnost i stabilnost
  • Precizno proizvedene za savršeno uklapanje

Osvrnite se na promišljanje da ove tepih patosnice mogu nadmašiti druge konkurentske proizvode na tržištu i da je lični doživljaj vredan posebnog pažnje. Na kraju proizvodnje, postavite poziv na akciju i podstaknite čitaoca da kupi proizvod.

Dragan
Dragan
Reviewer
5/5

Ove patosnice sam kupio za moju "bemvaru" i stvarno sam zadovvolan. Kupovina je bila laka, stigle su brzo i odlično se uklapaju sa unutrašnjošću mog BMW-a.

7 mjeseci ago
Marko
Marko
Reviewer
5/5

Neverovatno koliko su ove patosnice za BMW 1 seriju olakšale čišćenje mog auta! Uvek je sve čisto iako ponekad izostavim redovan detailing svog auta. Preporuka svima, lako se kupuju online!

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja