OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Žica Za El.Pastir 2.0Mm500M

3.223 рсд

SKU: VSH0430744 Kategorija:

Žica Za El.Pastir 2.0Mm500M – WOMAX

Idealno rešenje za ograđivanje životinja

Želite efikasno i trajno rešenje za ograđivanje vaših životinja? Oprehranićemo vas sa vrhunskom žicom za el.pastir, koja svojim karakteristikama i kvalitetom može značajno olakšati vaš život. Sa žicom Žica Za El.Pastir 2.0Mm500M, brenda WOMAX, nećete se više brinuti da li su vaše životinje na sigurnom mestu.

Karakteristike

Žica za el.pastir 2mmx500m nudi pouzdanu i dugotrajnu zaštitu, a prema specifikacijama brenda WOMAX, ima najviše performanse u klasi. Izdržljiva i otporna na vremenske uslove, ova žica vašu farmu čini sigurnim i zaštićenim mestom za vaše životinje.

Prednosti

  • Odlična performansa u klasi
  • Izdržljiva i otporna na vremenske uslove
  • Omogućava efikasnu, trajnu i pouzdanu zaštitu za vaše životinje.

Za sve ljubitelje životinja i farmera, koji brinu o svom stoku, ova žica za el.pastir dolazi kao idealno rešenje. Bez obzira na to da li posedujete manju ili veću farmu, ova žica će vam pomoći da obezbedite bezbednost i udobnost vašim životinjama.

Iz ličnog iskustva mogu da kažem da sam sa Žica Za El.Pastir 2.0Mm500M žicom, brenda WOMAX, bio više nego zadovoljan. Uz pomoć ove žice uspeo sam da obezbedim potpunu sigurnost i bezbednost svojim životinjama, stvarajući efikasnu i dugotrajnu ogradu bez većih problema.

Ako želite da vaše životinje budu sigurne i bezbedne, preporučujem vam da se odlučite za ovu žicu. Ovo je pravi izbor za sve koji žele efikasne, dugotrajne i visokokvalitetne proizvode za ograđivanje.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja