OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Žica Za Čišćenje Set 4 Kom

257 рсд

SKU: VSH0290478 Kategorija:

Set 4 kom žica za čišćenje – idealni alat za uklanjanje prljavštine sa površina

Ukoliko ste u potrazi za proizvodom koji će vam olakšati čišćenje i uklanjanje tvrdokorne prljavštine sa različitih površina, set 4 kom žica za čišćenje je upravo ono što vam treba. Ovaj set obuhvata četiri žice za čišćenje, koje su dimenzija 15g i koje vam omogućavaju da dubinski očistite sve vrste površina u vašem domu, garaži ili radionici.

U kompletu dobijate četiri žice za čišćenje

Set 4 kom žica za čišćenje je vrlo praktičan, jer u jednom pakovanju dobijate četiri žice za čišćenje. To vam omogućava da ih koristite na različitim površinama, kao što su sudovi, šporeti, rerne, grill tiganji, posude i drugo. Žice su kvalitetno izrađene i vrlo su izdržljive, što znači da ćete ih moći koristiti duži vremenski period.

Lako uklanjanje tvrdokorne prljavštine

Žice za čišćenje su idealan alat za uklanjanje tvrdokorne prljavštine sa različitih površina. One su efikasne u skidanju zagorelog i tvrdokornog materijala, što vam olakšava čišćenje i štedi vreme. Žice su dizajnirane tako da uklanjaju sve nečistoće, bez ostavljanja ogrebotina i oštećenja površine. Na taj način, vaši sudovi, šporeti i drugi predmeti će izgledati kao novi.

Bezbedno korišćenje

Set 4 kom žica za čišćenje je potpuno bezbedan za korišćenje. Žice su izrađene od materijala koji ne oštećuje površine, niti izaziva iritaciju kože. One su lagane za držanje i kontrolu, što znači da ćete bez problema uspešno ukloniti svaku prljavštinu, a da pri tom ne napravite grešku.

Prednosti:

  • Jednostavno i brzo čišćenje
  • Bezbedno za korišćenje
  • Velika izdržljivost i trajnost žica

Set 4 kom žica za čišćenje će vam omogućiti jednostavno i brzo čišćenje svih vrsta površina, uključujući i one koje su tvrdokorne za održavanje. Bezbedan je za upotrebu i pri tome ne oštećuje površine. Žice su izuzetno izdržljive i dugotrajne, što znači da ćete moći da ih koristite bez potrebe za zamenskim setom. Odličan izbor za čišćenje vašeg doma, garaže ili radionice.

Kupiti ovaj set možete u našoj kategoriji čišćenja. Ukoliko želite da vaši sudovi, šporeti i drugi predmeti izgledaju kao novi, poručite ovaj set žica za čišćenje i uživajte u čistoći svog doma.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja