OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Žica Sa Oprugom 1.4Mmx13M Pocinkovana

370 рсд

SKU: VSH0316531 Kategorija:

WOMAX Žica Sa Oprugom Pocinkovana 1.4Mmx13M

Uvod

Tražite kvalitetnu žicu koja će ispuniti sve vaše potrebe? WOMAX Žica Sa Oprugom Pocinkovana 1.4Mmx13M je upravo ono što vam treba! Ova žica će vam omogućiti da sa lakoćom realizujete svoje projekte. U ovom tekstu ćemo govoriti o svim prednostima ove žice i kako vam može pomoći u vašim radovima.

O WOMAX Žici Sa Oprugom Pocinkovana

Ova žica dolazi u koturu od 13m. Precnik žice iznosi 1.40mm što je idealno za sve projekte koje imate u planu. Ono što je zaista fantastično su praktične opruge koje drže žicu i ne dozvoljavaju odmotavanje. To značajno olakšava rad i čini proces drugačijim u odnosu na druge slične proizvode na tržištu.

Karakteristike i Prednosti WOMAX Žice Sa Oprugom Pocinkovana

Kada razmišljamo o karakteristikama i prednostima, postoji nekoliko važnih stvari na koje treba obratiti pažnju. Prvo, ova žica je napravljena od kvalitetnih materijala što je čini izdržljivom i otpornom na vremenske uticaje. Ovo vam omogućava da koristite žicu godinama.

Drugo, praktične opruge su odličan dodatak koji će umnogome olakšati rad. One drže žicu na mjestu, sprečavaju odmotavanje i olakšavaju rad.

Treće, precnik žice iznosi 1,40mm što je idealno za sve vaše projekte. S obzirom na kvalitet materijala, ovu žicu lako možete savijati i raditi sa njom.

Upotreba WOMAX Žice Sa Oprugom Pocinkovana

Kada razmišljamo o upotrebi, ova žica je savršena za mnoge projekte. Bilo da radite na nekom gradjevinskom projektu, ili imate kuću sa baštom, ova žica će vam omogućiti da sa lakoćom uradite sve što vam je potrebno. Možete je koristiti za ogradu, držače za biljke, ukrase i još mnogo toga.

Specifikacije WOMAX Žice Sa Oprugom Pocinkovana

– Kotur 13m
– Precnik žice 1,40mm
– Praktične opruge koje drže žicu i ne dozvoljavaju odmotavanje

Prednosti WOMAX Žice Sa Oprugom Pocinkovana

– Izdržljiva i otporna na vremenske uticaje
– Praktične opruge drže žicu na mjestu i olakšavaju rad
– Precnik žice od 1,40mm je idealan za mnoge projekte

Hvala što ste pročitali ovaj tekst i nadamo se da smo vam pomogli da saznate sve o WOMAX Žici Sa Oprugom Pocinkovana 1.4Mmx13M. Preporučujemo ovaj proizvod jer smo ga sami testirali i iz našeg iskustva možemo reći da je izuzetno kvalitetan i upotrebljiv. Naručite svoj primjerak odmah i uverite se sami!

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja