OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Zastava Womax 3.00X1.20M

2.689 рсд

SKU: VSH70100003 Kategorija:

Zastava Womax 3.00X1.20M

Specifikacije proizvoda

Zastava Womax dimenzija 3.00 x 1.20 m predstavlja izvrsno rješenje za estetsko uređenje vašeg vrta ili dvorišta. Izrađena je od kvalitetnog materijala što osigurava dugotrajnu upotrebu, a funkcionalnost je prilagođena svim vremenskim uvjetima.

Opis proizvoda

Ukoliko želite dati osobnost svom prostoru i ujedno ga zaštititi od neželjenih pogleda ili vremenskih uvjeta, Zastava Womax je idealno rješenje za vas. Jednostavnog, modernog dizajna, ova zastava čini vaše dvorište ili vrt privlačnijim te osigurava dodatne funkcionalnosti.

Zastava Womax izrađena je od kvalitetnog materijala što osigurava dugotrajnu upotrebu u svim vremenskim uvjetima. Materijal je otporan na UV zračenje što znači da se neće izblijediti i neće izgubiti svoj izgled.

S ovom zastavom možete stvoriti jedinstveni dojam u prostoru u kojem provedete najviše vremena. Možete ju postaviti u vrt, ispred kuće, na terasi ili bilo kojem drugom mjestu koje želite ukrasiti. Bez obzira na to gdje je postavite, Zastava Womax će unijeti osebujnost i dodatnu živost u svaki prostor.

U našem testiranju, primarni dojam koji smo stekli jest da je Zastava Womax izuzetno jednostavan za postavljanje i uklanjanje. Također, izvrsno se prilagođava svim vremenskim uvjetima, a zahvaljujući kvalitetnom materijalu, izgleda besprijekorno i nakon dugotrajne upotrebe. Bez obzira na to jeste li osoba koja želi estetski uređen prostor ili želite povećati privatnost svog doma, Zastava Womax je proizvod koji vam želimo preporučiti.

Prednosti

  • Jednostavan za postavljanje i uklanjanje
  • Otporno na UV zračenje
  • Izuzetno prilagodljiv svim vremenskim uvjetima

Poziv na akciju

Svoj prostor možete učiniti privlačnijim i funkcionalnijim odabirom Zastave Womax. Osigurajte si kvalitetan i dugotrajan proizvod te sebi i svojim ukućanima pružite dodatnu privatnost u prostoru u kojem boravite. Bez čekanja, naručite danas!

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja