OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Zastava Womax 1.50X0.90M

1.182 рсд

SKU: VSH70100009 Kategorija:

Zastava Womax 1.50×0.90M

Prirodna lepota tvoje bašte na visokom nivou

Da li želite da vaša bašta bude istaknuta među susedima? Kako biste se osećali kada bi vaše cveće i biljke bili na najlepši način izloženi? Upravo to omogućava Zastava Womax dimenzija 1.50 x 0.90 m – proizvod koji će vašu baštu preneti na viši nivo.

Praktičan, kvalitetan i estetski privlačan

Napravljena od visokokvalitetnog materijala sa namerom da traje dugi niz godina, ova zastava će uspeti da zaštiti vašu baštu od jakog sunčevog zračenja, kiše i vetra, čuvajući je u savršenom stanju tokom cele godine.

Estetski prelepa, ova zastava je dostupna u neutralnoj boji, dopunjujući svaki vrt i dvorište bez obzira na njihov stil. Zahvaljujući njenim dimenzijama (1.50 x 0.90 m), ova zastava pokriva veliku površinu, što je čini idealnom za upotrebu na velikim prostorima.

Osigurajte dugotrajnu zaštitu vaših biljaka

Zastava Womax dimenzija 1.50 x 0.90 m sa lakoćom štiti vaše cveće i biljke od štetnih elemenata, čime osigurava dugotrajnu lepotu i zdravlje biljaka. Različiti vremenski uslovi, koji su nepovoljni za rast biljaka, više neće biti problem, jer će vaše biljke biti zaštićene od elemenata prirode.

Prednosti:

  • Praktičan i kvalitetan proizvod
  • Estetski privlačan dizajn koji se ističe među drugim sličnim proizvodima na tržištu
  • Dimenzije od 1.50 x 0.90 m koje omogućavaju zaštitu velike površine

Oslobodite kreativnost i učinite da vaša bašta izgleda najbolje što može biti! Poručite zastavu Womax dimenzija 1.50 x 0.90 m i znajte da je vaša bašta u sigurnim rukama!

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja