OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Visak Zidarski 300G

540 рсд

SKU: VSH0576044 Kategorija:

Visak Zidarski 300G – Alat koji će vam sigurno olakšati građevinske radove

Što se tiče građevinarstva, pouzdanost i kvaliteta opreme su ključni faktori za uspjeh. Svaki profesionalni zidar ima izreku “Alat čini majstora”, a upravo je to slučaj sa Zidarskim viskom od 300 grama brenda WOMAX. Ovaj visak će vam osigurati optimalne performanse i preciznost u postavljanju zidova ili drugim građevinskim radovima gdje je visinska razlika ključna.

Napredne značajke viska koji pojačavaju kvalitetu građevinskih radova

Visak zadovoljava standardne zahtjeve većine zidarstva, visina od 300 grama čini ga idealnim za većinu radova, i dostupan je po vrlo pristupačnoj cijeni. Ovaj visak dolazi sa čeličnom kuglom koja omogućuje lakšu kontrolu nivelacije i linije od niza drugih viskova na tržištu. Također dolazi sa kanapom i metalnom pločicom koja omogućuje lako kačenje na zid ili površinu koju trebate izravnati.

Visak je napravljen od kvalitetnog materijala, čelika, što ga čini izdržljivijim od nekih drugih viskova na tržištu, a također ima kraći uvodni period nego što biste očekivali od nekih drugih viskova na tržištu. Uz Zidarski visak od 300 grama, svaki profesionalni građevinac može biti siguran u brzi i jednostavni rad.

Uživajte u brojnim prednostima koje pruža WOMAX Zidarski visak

  • Jako precizna kontrola visine
  • Optimalna performansa uz minimalne troškove
  • Dugotrajna izdržljivost

Jednom kad probate ovaj visak, nećete poželjeti koristiti ništa drugo. Njegova izdržljivost, kvaliteta i pristupačna cijena, čine ga neizbježnim dijelom vašeg alata. Uz zidarski visak 300g, građevina je jednostavnija nego ikad prije.

Isprobajte Zidarski visak od 300g brenda WOMAX već danas i uvjerite se u jednostavnost uporabe i kvalitetu rezultata!

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja