OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Vijak Za Drvo 5X80 Mm Pz1Kg

1.198 рсд

SKU: VSH456814 Kategorija:

Vijak Za Drvo 5X80 Mm Pz1Kg

Specifikacije proizvoda

Dimenzije: 5 x 80 mm
Pakovanje: PZ1 kg

Ukoliko se bavite građevinskom industrijom ili samostalnim projektima, verovatno ste upoznati sa neophodnošću korišćenja kvalitetnih vijaka za drvo. Upravo iz tog razloga, u ovom tekstu ćemo vam predstaviti Vijak za Drvo 5X80 Mm Pz1Kg, koji će vam pomoći da vaši projekti budu sigurni, kvalitetni i dugotrajni.

Inovativan dizajn

Jedna od glavnih stvari koje se primete kada se prvi put upotrebi ovaj vijak, jeste njegova izuzetno inovativna konstrukcija. Zahvaljujući tome, Vijak Za Drvo 5X80 Mm Pz1Kg nudi neuporedivu pouzdanost i svakome ko se odluči da ga isproba, pruža mogućnost da svoje radove finišira onako kako su zamišljeni.

Savršena kombinacija materijala

Ono što ovaj model vijka čini posebnim jeste i materijal od koga je napravljen. Kombinacija visokokvalitetnog čelika i aluminijuma garantuje vrhunske performanse i veliku izdržljivost, pa možete biti sigurni da su vaši projekti u sigurnim rukama.

Jednostavan za rukovanje

Vijak Za Drvo 5X80 Mm Pz1Kg karakteriše i jednostavno rukovanje. Zahvaljujući tome, čak i ako niste iskusni majstor, vrlo brzo ćete savladati tehnike pravilnog postavljanja vijka i olakšati svoj rad. Pored toga, vijak se lako ugrađuje u različite vrste drveta.

Izuzetna čvrstoća

Ovaj model vijka za drvo, osim što garantuje odličan kvalitet, takođe odlikuje i izuzetna čvrstoća. Na taj način, možete biti sigurni da će vaši projekti biti sigurni, bez obzira na spoljne uticaje.

Neophodna oprema za svaku radionicu

Ako želite da vaši projekti budu dugotrajni i da izgledaju baš onako kako ste ih zamislili, onda je Vijak Za Drvo 5X80 Mm Pz1Kg neizostavna oprema za vašu radionicu. Sigurnost, pouzdanost i kvalitet su ono što karakteriše ovaj proizvod, pa ukoliko želite da svoje projekte dignete na viši nivo, nemojte oklevati već ga odmah nabavite!

Prednosti:

  • Izuzetna pouzdanost
  • Jednostavno rukovanje
  • Vrhunske performanse

Nakon svega navedenog možemo zaključiti da je Vijak Za Drvo 5X80 Mm Pz1Kg izvanredan izbor za sve majstore i vlasnike radionica koji žele da svoje projekte finiširaju na najbolji mogući način. Nabavite ovaj vrhunski proizvod i uverite se sami u njegove izvanredne performanse i kvalitet!

Napomena: Proizvod je dostupan odmah nakon porudžbine i verujemo da ćete biti više nego zadovoljni njegovim kvalitetom.

Za sve dodatne informacije i pomoć u odabiru pravog proizvoda za vas, budite slobodni da nas kontaktirate. Ukoliko želite da svojim projektima podarite kvalitetne i sigurne vijke, ne čekajte već poručite Vijak Za Drvo 5X80 Mm Pz1Kg!

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja