OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Vijak Sa Ležajem Tip C

419 рсд

SKU: VSH0541428 Kategorija:

Vijak Sa Ležajem Tip C – Idealni dodatak za Vašu sudoperu

Predstavljamo Vam Vijak Sa Ležajem Tip C, inovativan proizvod koji će vam uveliko olakšati korišćenje Vaše sudopere. Ovaj vijak je savršen za modele 0.541.426 i 0.541.427. Uz to, njegova kategorija proizvoda ga svrstava u sam vrh tržišta, gdje ga postavljaju poznati brendovi kao što je WOMAX.

Udobnost na prvom mestu

Udobnost i funkcionalnost su ključne karakteristike ovog proizvoda. Sa ovim vijkom ćete moći da jednostavno prikačite i otpustite posudu za otpatke u sudoperi. Zahvaljujući ležajnom sistemu, posuda će lako kliziti u rupu za odvođenje. Tako će vam biti mnogo lakše održavati higijenu u Vašoj kuhinji.

Izdržljivost i trajnost

Kvalitetni materijali od kojih je naš vijak napravljen, u kombinaciji sa modernim ležajnim sistemom, garantuju dugotrajnost i izdržljivost u svakodnevnom korišćenju. Dug vek trajanja ovog proizvoda je zagarantovan, što će Vam uštedeti novac, vreme i energiju. U isto vreme pruža izvanrednu funkcionalnost koja će vam uvek ostati na raspolaganju.

Preporuka za sve koji žele najbolje

U svojim iskustvima sa Vijakom Sa Ležajem Tip C, mogu sa sigurnošću istaći da je ovaj proizvod nezamenjiv u svakoj kuhinji. Kao osoba koja je provela dosta vremena u kuhinji, mogu reći da ovaj vijak predstavlja neophodan deo svake sudopere. On može olakšati ne samo kuvanje, već i čišćenje, i dati Vašoj kuhinji izgled luksuznog kompleta.

Iz ovih razloga, preporučujem Vijak Sa Ležajem Tip C svima koji žele samo najbolje za svoju kuhinju. Uveren sam da ćete u potpunosti biti zadovoljni ovim proizvodom, kao što sam i ja.

  • Pruža udobnost u kuhinji
  • Produžava vek trajanja sudopere
  • Garantuje dugotrajnost i izdržljivost

Ukoliko želite da imate najbolju sudoperu sa najboljim dodacima, nemojte više čekati i nabavite Vijak Sa Ležajem Tip C već danas!

Specifikacije

Kategorija: Dodaci za sudoperu

Brend: WOMAX

Kompatibilan sa: 0.541.426 i 0.541.427 modelima sudopera

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja