рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Citroen E-Spacetourer (2021-)

2.500 рсд

SKU: GTC6756 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE CITROEN E-SPACETOURER (2021-)

Istaknuti proizvodi tepih patosnica za vaš Citroen E-Spacetourer (2021-)

Ilustracija prikazuje kvalitet patosnice, dok je oblik patosnice prilagođen vašem vozilu.

Tepih patosnice za vaš Citroen E-Spacetourer (2021-) će vam pružiti luksuzan osećaj i izgled u vašem vozilu. Izrađene od visokokvalitetnog materijala, ove tepih patosnice se tačno uklapaju u vaš automobil, pružajući savršeno prekrivanje poda.

Glavne karakteristike tepih patosnica Citroen E-Spacetourer (2021-):

 • Visok kvalitet materijala: Tepih patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji će izdržati mnoge godine korišćenja. Ovi tepisi su veoma izdržljivi i lako se održavaju.
 • Precizno dizajniran: Ove tepih patosnice su tipske-originalne i precizno su proizvedene da savršeno odgovaraju vašem vozilu. Nećete imati problema sa nepoželjnim razmacima ili preklapajućim materijalom.
 • Bez klizanja: Tepih patosnice su opremljene fiksatorima koji osiguravaju da ostanu čvrsto na mestu i da se ne pomeraju tokom vožnje. Možete biti sigurni da će tepih patosnice ostati na svom mestu.

Napomena: Cena je za 1 set tepih patosnica.

Zašto su tepih patosnice važan dodatak za vaš Citroen E-Spacetourer (2021-)?

Tepih patosnice su neophodan dodatak za vaš automobil, posebno ako želite da zadržite izgled enterijera i zaštitite podove od prljavštine, vlage i habanja. Ove patosnice će dodati elegantnu notu stilu vašeg vozila i istovremeno pružiti zaštitu za unutrašnjost.

Sa tepih patosnicama Citroen E-Spacetourer (2021-), više se nećete brinuti o tome da će prljavština ili voda oštetiti podove vašeg vozila. Tepih patosnice će uhvatiti sve nečistoće i vlagu, čineći vaš automobil čistijim i očuvanijim.

Prednosti tepih patosnica Citroen E-Spacetourer (2021-):

 • Izuzetan kvalitet materijala koji garantuje dugotrajnu izdržljivost
 • Tačno uklapanje u vaš Citroen E-Spacetourer (2021-) za savršen izgled i funkcionalnost
 • Fiksatori koji sprečavaju klizanje tepih patosnica

Ne gubite vreme sa jeftinim i nekvalitetnim patosnicama koje neće izdržati! Investirajte u tepih patosnice Citroen E-Spacetourer (2021-) i uživajte u luksuznom izgledu i zaštiti za vaš automobil.

Kupite sada

Specifikacije:

 • Materijal: Visokokvalitetni tepih materijal
 • Boja: Crna
 • Set uključuje: 1 prednji tepih i 2 zadnja tepiha

Prednosti:

 • Izuzetan kvalitet materijala garantuje dugotrajnost
 • Perfektno prilagođeni Citroen E-Spacetourer (2021-)
 • Fiksatori sprečavaju klizanje tepih patosnica

Napomena: Slika je informativnog karaktera i prikazuje tepih patosnice opšteg oblika. Tepih patosnice koje će vam biti isporučene će tačno odgovarati vašem Citroen E-Spacetourer (2021-).

Kupite tepih patosnice Citroen E-Spacetourer (2021-) i uživajte u vrhunskom kvalitetu i savršenom izgledu za vaš automobil!

Kupite sada

Marko
Marko
Reviewer
5/5

Oduševljen sam novim tepih patosnicama za moj Citroen E-Spacetourer! Mehanizam za narudžbinu je bas lagan i sve je stigli brzičko, a patosnice su super kvalitet i baš se lepo uklope unutra. Topla preporuka!

5 mjeseci ago
Đorđe
Đorđe
Reviewer
5/5

Kupovao sam patosnice malo leti, malo na '.com' ali ovako nešto nisam fineo. Tepih patosnice za moj Citroen E-Spacetourer su baš kvalitetne, čak ima i oni fiksatori da ne kliza sve naokolo, super stvar. Kupovina je bila laka, kao đa vu, a patosnice stigle ko iz topa. Preporučujem!

5 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja