рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice RenoTrafic II (2001-2014) Prednje – Frogum D00694

3.780 рсд

SKU: GTC1002 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENOTRAFIC II (2001-2014) PREDNJE – FROGUM D00694

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Renault Trafic II

Uživajte u bezbednosti i udobnosti vašeg Renault Trafic II uz Gumene patosnice Frogum D00694. Ove gumene patosnice su izuzetno kvalitetne i ne izazivaju neprijatne mirise.

Originalne i tipske patosnice za Renault Trafic II

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Renault Trafic II (2001-2014). Ove patosnice imaju savršeno dizajnirane dimenzije koje se savršeno uklapaju u vaše vozilo. Set patosnica uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice. Za neke modele i tipove automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Odličan dizajn za maksimalnu sigurnost

Patosnice su crne boje i imaju modern i atraktivan dizajn. Prednje dve patosnice su opremljene fikserima koji sprečavaju njihovo pomeranje i čine ih dodatno čvrstima. Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi duže trajala. Ove gumene patosnice su specijalno dizajnirane za vaše vozilo i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

Siguran i čist enterijer vašeg vozila

Visina ruba patosnice je 12mm, što garantuje da će vaš enterijer ostati čist i bez prljavštine. Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise poput patosnica loše kvalitete.

Kvalitetna guma i sertifikovani materijali

Frogum gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ove patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

 • Set gumenih patosnica za Renault Trafic II (2001-2014)
 • Boja: Crna
 • Visina ruba: 12mm
 • Lake za održavanje
 • Bez neprijatnih mirisa

Prednosti:

 • Originalne i tipske patosnice za vaš Renault Trafic II
 • Bezbedne, čiste i udobne vožnje
 • Visok kvalitet i izdržljivost
 • Lako održavanje
 • Privlačan dizajn

Poručite gumene patosnice za Renault Trafic II odmah na OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja