рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Proace Verso Electric (2021-) – Zubri 222809

4.320 рсд

SKU: GTC1034 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA PROACE VERSO ELECTRIC (2021-) – ZUBRI 222809

Iznimno kvalitetne patosnice za vaš automobil

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju navedenom tipu automobila za koji su proizvedene.

Moderno dizajnirane patosnice za vaše zadovoljstvo

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Čisto i uredno vozilo

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Boja: Crna
  • Materijal: Gumena guma
  • Fiksatori: Da
  • Visina ruba: 12mm

Prednosti:

  • Čistoća i urednost: Gumene patosnice će osigurati čistoću vašeg vozila i zaštititi pod od prljavštine i vlage.
  • Visok kvalitet: Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, ove patosnice su izuzetno izdržljive i otporne na habanje.
  • Precizan dizajn: Tipske patosnice savršeno se uklapaju u vaš Toyota Proace Verso Electric (2021-) automobil, pružajući vam estetski ugodan izgled.

Zaključak

Gumene patosnice Toyota Proace Verso Electric (2021-) – Zubri 222809 su idealan dodatak za vaš automobil. Pružajući optimalnu zaštitu poda, ove patosnice će održavati vaše vozilo čistim i urednim. Uz njihov visok kvalitet i precizan dizajn, nećete biti razočarani. Ne propustite priliku da unapredite svoje iskustvo vožnje!

Aktivirajte svoje iskustvo sa gumene patosnice, naručite odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja