рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Espace IV (2002-2014) 3. red – Frogum 546924

2.880 рсд

SKU: GTC1016 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO ESPACE IV (2002-2014) 3. RED – FROGUM 546924

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Automobilski patosnice su jedan od najvažnijih dodataka koje možete nabaviti za svoje vozilo. Ako želite da zaštitite unutrašnjost vašeg Reno Espace IV (2002-2014) od prljavštine, vlage, snega i drugih nepoželjnih supstanci, gumene patosnice su idealan izbor za vas. Izuzetno su kvalitetne, izrađene od visoko guste gume koja je fleksibilna i trajna.

Originalne i tipske patosnice za vaš automobil

Sve gumene patosnice naše ponude su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Model Reno Espace IV (2002-2014). Ove patosnice su pažljivo dizajnirane da se savršeno uklope u enterijer vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, međutim, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Fiksatori za sigurno prijanjanje i sprečavanje pomeranja

Patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Ovi fiksatori su fabrički ugrađeni i obezbeđuju optimalno prijanjanje patosnica uz podlogu vašeg vozila. Na taj način ćete biti sigurni da se patosnice neće klizati i da će vaša unutrašnjost ostati čista i zaštićena.

Dodatno ojačanje vozačeve patosnice za dugotrajnost

Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Znamo koliko često ulazite i izlazite iz vozila na vozačevom mestu, zbog čega smo se potrudili da ojačamo ovaj deo patosnice. Sa ovim dodatkom, možete biti sigurni da će vaše gumene patosnice trajati dugi niz godina i pružati vam izuzetnu funkcionalnost.

Visokokvalitetni materijali i lako održavanje

Gumene patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ove patosnice su TUV sertifikovane, što znači da zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta i bezbednosti. Svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Osim što su izuzetno kvalitetne, gumene patosnice su i veoma lake za održavanje. Jednostavno ih operite vodom i blagim deterdžentom i biće kao nove.

Visina ruba za dodatnu zaštitu enterijera

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Sa ovom visinom rubeva, možete biti sigurni da će sve nečistoće ostati na patosnicama i neće se proširiti po podu vozila. Takođe, ova visina rubeva sprečava prodiranje tečnosti ispod patosnica, što je posebno važno tokom kišnih i snežnih dana.

Dostupnost i cena

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice. Ove gumene patosnice su proizvedene u Poljskoj, o čemu svedoči njihov visok kvalitet. U našoj ponudi imamo širok izbor gumene i tepih patosnica za različite marke i modele automobila. Posetite našu kompletnu ponudu i pronađite pravu patosnice za vaše vozilo.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Fiksatori za sigurno prijanjanje i sprečavanje pomeranja

Naručite gumene patosnice za Reno Espace IV (2002-2014) i uživajte u čistoći i zaštiti vaše unutrašnjosti!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja