рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Proace Verso (2016-) – Zubri 222809

4.320 рсд

SKU: GTC1033 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA PROACE VERSO (2016-) – ZUBRI 222809

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta koje pružaju neprevaziđenu zaštitu i stil

Specifikacije:

  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (zavisno od modela)
  • Set sadrži: 2 prednje i 2 zadnje patosnice (odeljak za prtljag možda neće biti uključen)
  • Visina ruba: 12mm
  • Sertifikat: TUV sertifikovan
  • Bezbednost: Materijali odobreni od strane Evropske Unije

Neprikosnovena zaštita i savršen stil za vaš automobil

U potrazi ste za gumicama za podove koje su kvalitetne, pouzdane i bez neprijatnih mirisa? Onda ste na pravom mestu! Gumene patosnice Toyota Proace Verso (2016-) – Zubri 222809 su sve što ste ikada želeli i još više. Ove auto patosnice izuzetno su efikasne kada je u pitanju zaštita enterijera vašeg vozila, pružajući vam dodatni mir i sigurnost dok vozite.

Savršeno prilagođene vašem vozilu

Nema više sumnje da li će ove gumene patosnice odgovarati vašem vozilu. Sve naše gumene patosnice su izuzetno precizno dizajnirane kako bi savršeno odgovarale za navedeni tip automobila. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, dok se u nekim slučajevima može sastojati samo od prednjih dve patosnice. Bez obzira na model i tip vašeg vozila, možete biti sigurni da će ove patosnice savršeno odgovarati.

Zaštita od pomeranja i dodatna izdržljivost

Uz gumene patosnice Toyota Proace Verso (2016-) – Zubri 222809 dobijate i dodatnu sigurnost zahvaljujući fikserima na prednjim dve patosnice. Ovi fikseri osiguravaju dodatno učvršćivanje i sprečavaju pomeranje patosnica. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice i pružila još veću izdržljivost u situacijama intenzivne upotrebe. Bez ikakve potrebe za dodatnim modifikacijama, ove patosnice lako se postavljaju i pružaju trenutnu zaštitu i zadovoljstvo.

Laka održavanje i bez neprijatnih mirisa

Jedna od najvećih prednosti ovih gumica za podove je njihova jednostavnost održavanja i odsustvo neprijatnih mirisa koji se povezuju s jeftinijim varijantama. Izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, ove patosnice su izuzetno fleksibilne i lako se čiste. Bez obzira na to koliko često koristite svoj automobil, možete biti sigurni da će ove gumene patosnice zadržati svoj izgled i funkcionalnost.

Kvalitet koji vam donosi sigurnost

Gumene patosnice Toyota Proace Verso (2016-) – Zubri 222809 su TUV sertifikovane, što je dokaz njihove kvalitete i sigurnosti. Kao sertifikovani proizvod, ove patosnice ispunjavaju sve potrebne standarde koji garantuju njihovu pouzdanost i dugotrajnost. Takođe, svi materijali koji su korišćeni pri izradi ovih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Zaštitite svoj automobil i unapredite izgled i stil

Nabavite gumene patosnice koje su istovremeno funkcionalne i estetski privlačne. Ove patosnice će osigurati da enterijer vašeg vozila ostane čist, netaknut i zaštićen. Njihov moderan dizajn i precizne dimenzije pružaju vam sve što vam je potrebno. Uz to, set patosnica dolazi u različitim bojama kako bi se što bolje uklopio u izgled vašeg vozila.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetna guma visoke gustine
  • Precizno dizajnirane za vaš model vozila
  • Fikseri za sprečavanje pomeranja
  • Ojačana vozačeva patosnica za dugotrajnost
  • Jednostavno održavanje i bez mirisa
  • TUV sertifikovane za sigurnost

Nabavite gumene patosnice Toyota Proace Verso (2016-) – Zubri 222809 i uživajte u bezbrižnoj vožnji danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja