рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Zafira Life (2020-) – Zubri 222809

4.320 рсд

SKU: GTC1029 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL ZAFIRA LIFE (2020-) – Zubri 222809

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Ove gumene patosnice su savršen izbor za vaš Opel Zafira Life (2020-).

Tipske patosnice za savršeno pristajanje

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju navedenom tipu automobila za koji su proizvedene. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, ali u nekim slučajevima može sadržati samo prednje dve patosnice.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Auto patosnice su modernog dizajna i imaju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Napomena: Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Visina ruba od 12mm za čist enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, što je slučaj kod nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Bezbedne i sertifikovane gume

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. TUV je sertifikovao ove patosnice, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena je za 1 set gumenih patosnica

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica, koji će savršeno odgovarati vašem Opel Zafiri Life (2020-).

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Posetite našu široku ponudu gumenih i tepih patosnica za druge modele automobila. Pružamo raznovrsne opcije kako biste mogli odabrati najbolje za svoje vozilo.

Video prikaz izgleda patosnica nakon postavljanja

Ovde možete pogledati video prikaz izgleda patosnica nakon što su postavljene u vašem Opel Zafiri Life (2020-).


Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice za savršeno pristajanje
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja