рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Astra (2021-) – Zubri 223034

4.680 рсд

SKU: GTC1027 Kategorije: ,

Gumene patosnice Opel Astra (2021-) – Zubri 223034

Auto patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su neophodan dodatak za vaš Opel Astra (2021-), a mi vam donosimo najbolje – gumene patosnice Zubri 223034. Ove patosnice su izuzetno kvalitetne, pružajući vam vrhunsku zaštitu i udobnost prilikom vožnje.

Precizno izrađene i idealno pristaju vašem vozilu

Gumene patosnice Zubri su napravljene po meri za Opel Astru (2021-), garantujući savršeno uklopljene patosnice za vaš automobil. Ove patosnice su tipske, originalne i jednostavno se postavljaju u vaše vozilo. Ne morate se brinuti da patosnice neće odgovarati jer su proizvedene tačno za vaš model automobila.

Moderan dizajn i širok izbor boja

Naš set gumene patosnice dolazi u atraktivnim bojama koje se uklapaju sa enterijerom Opel Astre (2021-). Možete birati između crne, tamno-sive ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila koje imate. Gume patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje se savršeno uklapaju u vaš automobil.

Dodatna sigurnost i trajnost

Zubri gumene patosnice za Opel Astru (2021-) su opremljene fikserima koji dodatno pričvršćuju prednje dve patosnice, sprečavajući njihovo pomeranje tokom vožnje. Naša vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi imala duži vek trajanja. Bez ikakvih modifikacija, ove patosnice savršeno odgovaraju vašem automobilu.

Lako održavanje i bezbednost

Visina ruba patosnice je 12mm, što garantuje da će vaš enterijer ostati čist i očuvan. Ove gumene auto patosnice su veoma jednostavne za održavanje i nemaju neprijatan miris poput nekih lošijih patosnica. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Zubri gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji su korišćeni za njihovu proizvodnju su odobreni od strane Evropske Unije.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet
  • Savršeno uklopljene za Opel Astru (2021-)
  • Moderan dizajn i širok izbor boja
  • Sigurnost i trajnost
  • Lako održavanje i bezbednost

Ne čekajte više, nabavite svoj set gumene patosnice Zubri 223034 i pružite svom Opel Astra (2021-) automobilu najbolju moguću zaštitu i udobnost. Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i pripremite se za sigurnu i udobnu vožnju sa novim gumanim patosnicama Zubri!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja