рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Camry (XV70) Hybrid (2018-) – Zubri 222254

4.680 рсд

SKU: GTC1010 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA CAMRY (XV70) HYBRID (2018-) – ZUBRI 222254

Gumene patosnice za Toyota Camry (XV70) Hybrid, proizvedene od izuzetnog kvaliteta, predstavljaju savršen dodatak za vaš automobil. Ove patosnice su tipske, originalne i namenjene specifično za navedeni tip vozila.

Kvalitetne i praktične patosnice

Gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume, koja je izuzetno fleksibilna. One su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u skladu sa modelom i tipom vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija, savršeno se prilagođavajući vašem vozilu. Posebno je važno napomenuti da patosnice poseduju fiksatore na prednjim dveju patosnica, kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore imaju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja.

Dodatna čistoća i održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava da vaše vozilo ostane čisto iznutra. Gumene auto patosnice su veoma lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise, za razliku od patosnica lošijeg kvaliteta. Materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica su TUV sertifikovani i nalaze se na bezbednosnoj listi (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Vaša sigurnost i udobnost

Cena koju vidite je za kompletan set gumene patosnice. Ova patosnica je namenjena za Toyota Camry (XV70) Hybrid (2018-), što znači da će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Uvozna zemlja je Češka. Pored ovih gumene patosnica, na našoj ovoj prodavnici možete pronaći i druge vrste patosnica koje će se savršeno uklopiti u vaše vozilo.

Dajte sve od sebe za očuvanje svog vozila. Sprečite habanje podnih obloga tokom svakodnevnih vožnji i uživajte u udobnosti koju pružaju gumene patosnice.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet gume
  • Precizne dimenzije za savršeno prilagođavanje vozilu
  • Jednostavno održavanje i bez neprijatnih mirisa

POKLONITE SEBI GUMENE PATOSNICE i uverite se u njihovu kvalitetnu izradu i praktičnost. Vaše vozilo zaslužuje najbolje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja