рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Camry (XV70) Hybrid (2018-) – Zubri 222254

5.616 рсд

SKU: GTC1010 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA CAMRY (XV70) HYBRID (2018-) – ZUBRI 222254

Gumene patosnice za Toyota Camry (XV70) Hybrid, proizvedene od izuzetnog kvaliteta, predstavljaju savršen dodatak za vaš automobil. Ove patosnice su tipske, originalne i namenjene specifično za navedeni tip vozila.

Kvalitetne i praktične patosnice

Gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume, koja je izuzetno fleksibilna. One su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u skladu sa modelom i tipom vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija, savršeno se prilagođavajući vašem vozilu. Posebno je važno napomenuti da patosnice poseduju fiksatore na prednjim dveju patosnica, kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore imaju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja.

Dodatna čistoća i održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava da vaše vozilo ostane čisto iznutra. Gumene auto patosnice su veoma lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise, za razliku od patosnica lošijeg kvaliteta. Materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica su TUV sertifikovani i nalaze se na bezbednosnoj listi (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Vaša sigurnost i udobnost

Cena koju vidite je za kompletan set gumene patosnice. Ova patosnica je namenjena za Toyota Camry (XV70) Hybrid (2018-), što znači da će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Uvozna zemlja je Češka. Pored ovih gumene patosnica, na našoj ovoj prodavnici možete pronaći i druge vrste patosnica koje će se savršeno uklopiti u vaše vozilo.

Dajte sve od sebe za očuvanje svog vozila. Sprečite habanje podnih obloga tokom svakodnevnih vožnji i uživajte u udobnosti koju pružaju gumene patosnice.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet gume
  • Precizne dimenzije za savršeno prilagođavanje vozilu
  • Jednostavno održavanje i bez neprijatnih mirisa

POKLONITE SEBI GUMENE PATOSNICE i uverite se u njihovu kvalitetnu izradu i praktičnost. Vaše vozilo zaslužuje najbolje!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja