рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Vivaro A (2001-2014) Prednje – Frogum D00694

3.780 рсд

SKU: GTC1005 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL VIVARO A (2001-2014) PREDNJE – FROGUM D00694

Gumene patosnice za Opel Vivaro A (2001-2014) prednje su idealan dodatak za vaš automobil. Izrađene od visokokvalitetne gume, ove patosnice su pravi izbor za ljude koji žele da zaštite svoj automobil i obezbede čist i uredan enterijer. Uz to, patosnice imaju modern i precizan dizajn koji će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Kvalitetne patosnice bez neprijatnih mirisa

Naš set gumenih patosnica je izuzetno kvalitetan i neće vas izneveriti. Njihova izrada je pažljivo urađena kako bi se obezbedila trajnost i izdržljivost. Takođe, važno je napomenuti da patosnice nisu neprijatnog mirisa, što je čest problem kod mnogih drugih patosnica na tržištu.

Tačno odgovaraju za vaš automobil

Ove gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Opel Vivaro A (2001-2014). Možete biti sigurni da će set patosnica savršeno odgovarati vašem vozilu. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Dodatna sigurnost i učvršćivanje

Važno je napomenuti da patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje prilikom vožnje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ove dodatne mere obezbeđuju sigurnost i izdržljivost patosnica tokom korišćenja.

Jednostavno održavanje i čist enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, za razliku od patosnica lošijeg kvaliteta. Možete biti sigurni da će vaš automobil uvek imati svež i čist enterijer sa našim patosnicama. Jednostavno ih operite vodom i blagim deterdžentom, i biće kao nove.

Testirane i sertifikovane patosnice

Naše gumene patosnice su TUV sertifikovane, što ih čini pouzdanim i bezbednim izborom za vaš automobil. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da je vaša sigurnost na prvom mestu sa našim proizvodom.

Cena i poreklo proizvoda

Cena koju vidite je za 1 set gumenih patosnica. Naše patosnice su proizvedene/uvezene iz Poljske, zemlje koja je poznata po visokom kvalitetu automobilskih dodataka. Možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunski proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Odaberite najbolje za svoj automobil

Uverite se sami u kvalitet i performanse naših gumenih patosnica. Ne dozvolite da vaš enterijer izgleda neuredno i zaprljano. Sada imate priliku da svoje vozilo opremite sa gumicama koje će pružiti zaštitu i održavati ga čistim. Ne čekajte, već izaberite najbolje za svoj Opel Vivaro A!

Prednosti

  • Kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje tačno odgovaraju za vaš automobil
  • Dodatna sigurnost i učvršćivanje sa fiksatorima
  • Čistoća i jednostavno održavanje zbog visine i kvaliteta
  • Testirane i sertifikovane patosnice za vašu sigurnost
  • Pouzdana cena i poreklo proizvoda

Poručite svoje gumene patosnice danas!

Ne čekajte da vaš enterijer izgubi sjaj. Poručite svoje gumene patosnice Opel Vivaro A (2001-2014) danas i obezbedite čist i uredan enterijer koji će oduševiti vas i sve putnike. Budite sigurni da će vaš automobil biti zaštićen i da ćete uživati u svakoj vožnji. Poručite sada i iskoristite prednosti koje vam naše patosnice pružaju!

Disclaimer: Ova opis je baziran na informacijama proizvoda i ne odražava stvarne karakterisitike i benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja