рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Lexus GS 300 (1998-2004) – Zubri 213153

3.780 рсд

SKU: GTC1023 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE LEXUS GS 300 (1998-2004) – Zubri 213153

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne patosnice koje nedvosmisleno odgovaraju vašem automobilu
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Lak za održavanje i bez mirisa gume
  • Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatno učvršćivanje
  • Visok rub od 12mm osigurava čistoću vašeg vozila
  • TUV sertifikovane

Gumene patosnice Lexus GS 300 su neophodan dodatak za vaš automobil. Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta i izrađene od gume visoke gustine. Osim toga, nemaju neprijatne mirise tipične za jeftinije patosnice. Iz mog iskustva, ove patosnice su me pozitivno iznenadile jer su veoma izdržljive i lako se čiste.

Jedna od najbitnijih stvari kod patosnica je da nedvosmisleno odgovaraju vašem tipu vozila. Sa ovim setom patosnica, nećete imati taj problem, jer su tipske i originalne. Sam dizajn patosnica je veoma moderan, a dimenzije su precizne i savršeno odgovaraju Lexusu GS 300 modelima (1998-2004).

Ono što mi se naročito dopada kod ovih patosnica je da se set sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice. Ovo znači da će vaše vozilo biti potpuno zaštićeno i da ćete imati punu kontrolu nad čistoćom enterijera. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Da biste bili sigurni da se patosnice neće pomerati tokom vožnje, proizvođač je dodao fiksatore na prednje dve patosnice. Ovo dodatno učvršćivanje je veoma praktično i obezbeđuje da patosnice ostanu na svom mestu. Naravno, fiksatori su prisutni samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno.

Patosnice koje su namenjene vozaču su dodatno ojačane kako bi produžile vek trajanja. Ovo je veoma važno, jer vozačeva strana automobila je najčešće izložena većem habanju. Zahvaljujući ovoj dodatnoj ojačanoj zoni, patosnice će trajati još duže i biće izuzetno izdržljive.

Visok rub od 12mm na ovim gumene patosnicama ima veoma važnu ulogu. On obezbeđuje da prljavština i tečnosti ostanu na patosnicama i ne zagade enterijer vašeg vozila. Ovo je posebno korisno tokom kišnih ili snegovitih dana kada možete uneti vlagu ili blato u automobil.

Ne morate brinuti o bezbednosti i kvalitetu ovih patosnica, jer su TUV sertifikovane. Takođe, svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ovo znači da nećete imati štetne hemikalije u svom automobilu i da je sve u skladu sa regulativama.

Navedena cena je za jedan set gumene patosnice. Vodite računa da je ova pažljivo izrađena patosnica uvezena iz Češke.

Ukoliko želite da pogledate našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica, posetite našu prodavnicu.


Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne patosnice koje nedvosmisleno odgovaraju vašem automobilu
  • Visok rub od 12mm osigurava čistoću vašeg vozila
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja