рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Citroen C3 (2017-)

2.500 рсд

SKU: GTC6675 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE CITROEN C3 (2017-)

Visokokvalitetni tepih patosnice za vaš automobil

Tepih patosnice Citroen C3 (2017-) su vrhunskog kvaliteta i pružaju savršeno rešenje za zaštitu podova vašeg vozila. Sa njima, vaš automobil će izgledati elegantno i očuvano, dok istovremeno pružaju izuzetnu udobnost prilikom vožnje. Tepih patosnice su dizajnirane posebno za vaš model automobila, pružajući precizno prileganje i jednostavno postavljanje.

Kvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu

Ove tepih patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji je postojan i dugotrajan. Bez obzira na vremenske uslove ili svakodnevnu upotrebu, ove patosnice će zadržati svoj izgled i funkcionalnost. Materijal je otporan na habanje i lako se čisti, što znači da će vaša vozila uvek izgledati sveže i dobro održavana.

Precizno prilagođene vašem vozilu

Unapred prilagođene dizajnom, tepih patosnice su pažljivo razmatrane kako bi se savršeno uklopile u enterijer vašeg Citroen C3 (2017-). Svaka patosnica je izrađena sa posebnom pažnjom kako bi tačno odgovarala obliku i veličini podova vašeg automobila. Bez obzira na to da li je u pitanju vožnja u gradu ili dulje putovanje, ove patosnice će pružiti udobnost i zaštitu koju vaš automobil zaslužuje.

Bez klizanja uz pomoć fiksatora

Jedinstveni fiksatori koji se nalaze na tepih patosnicama onemogućavaju njihovo klizanje nakon postavljanja. Ovi fiksatori su posebno dizajnirani za modele automobila gde je fabrički predviđeno njihovo postojanje. Na taj način, možete biti sigurni da će tepih patosnice ostati sigurno postavljene tokom vožnje, bez obzira na uslove na putu.

Set od jednog kompleta tepih patosnica

Navedena cena se odnosi na jedan set tepih patosnica koji pokriva pod za vozača i suvozača, kao i zadnji deo vozila. Ovaj set je kompletan i pruža potpunu zaštitu za sve putnike u vašem vozilu.

Dodatne opcije

Uz tepih patosnice, u ponudi imamo i gume patosnice koje su izrađene od posebnog materijala koji je otporan na vodu i pruža dodatnu zaštitu za podove vašeg vozila. Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica za vaš automobil.


Prednosti

  • Visokokvalitetni materijal za dugotrajnu upotrebu
  • Precizno prileganje i jednostavna montaža
  • Jedinstveni fiksatori za sprečavanje klizanja
  • Kompletan set za potpunu zaštitu

DODAJ U KORPU

Napomena: Proizvod je ilustrativnog karaktera. Oblik patosnica zavisi od tipa automobila.

Marko
Marko
Reviewer
5/5

E, ovako, bre. Kupio sam te patosnice za mog Citrona i odmah da ti kazem, bolje tegle nisam nigde nasao. Lako se postavljaju, fiksatori drze kao saliveno. It's a no brainer, kupujte ljudi!

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja