рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen Xsara Picasso (1997-2004) – Frogum 0652

3.780 рсд

SKU: GTC1014 Kategorije: ,

Gumene patosnice Citroen Xsara Picasso (1997-2004) – Frogum 0652

Gumene patosnice Citroen Xsara Picasso (1997-2004) – Frogum 0652 su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Ove gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. One su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Prednosti gumenih patosnica

 • Tipske i originalne: Gumene patosnice su savršeno dizajnirane da se precizno uklapaju u vaš automobil, pružajući vam sigurnost i udobnost tokom vožnje.
 • Fiksatori za dodatnu sigurnost: Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice, a fiksatori na prednje dve patosnice sprečavaju njihovo pomeranje, čime obezbeđuju još veću sigurnost tokom vožnje.
 • Visokokvalitetna guma: Patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna, pružajući vam dugotrajnost i izdržljivost.
 • Lako održavanje: Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Samo jednostavno prebrišite ih i čistoća enterijera vašeg vozila će biti zagarantovana.
 • TUV sertifikovane: Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne provere i da su bezbedne za upotrebu. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Uz gumene patosnice Citroen Xsara Picasso (1997-2004) – Frogum 0652, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod vrhunskog kvaliteta koji će savršeno odgovarati vašem vozilu. Budite spremni da uživate u dodatnoj udobnosti i sigurnosti tokom vožnje!

Specifikacija

 • Boja: Crna
 • Set patosnica: Dve prednje i dve zadnje
 • Fiksatori: Da, na prednjim patosnicama

Prednosti

 • Tipske i originalne
 • Fiksatori za dodatnu sigurnost
 • Visokokvalitetna guma

Napomena: Cena je za 1 set gumenih patosnica.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i obezbedite zaštitu i udobnost za vaše vozilo.

Nabavite gumene patosnice Citroen Xsara Picasso (1997-2004) – Frogum 0652 i osigurajte sigurnost i udobnost za vaše vozilo.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja