рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi Q8 (2018-) – Lampa 24476

7.800 рсд

SKU: GTC1006 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI Q8 (2018-) – LAMPA 24476

Auto patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

OPIS PROIZVODA

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

SPECIFIKACIJE

 • Cena: 1 komad
 • Zemlja uvoza: Italija
 • Zvanična stranica proizvoda
 • Pogledajte kompletnu ponudu gumenih patosnica

PREDNOSTI

 • Izuzetno visok kvalitet patosnica bez neprijatnih mirisa
 • Tipski dizajn koji savršeno odgovara vašem vozilu
 • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za duži vek trajanja

ZAKLJUČAK

Gumene patosnice Audi Q8 (2018-) pružaju vrhunsku zaštitu i estetski izgled za enterijer vašeg vozila. Uz njihovu visokokvalitetnu izradu i precizne dimenzije, ove patosnice će savršeno odgovarati vašem vozilu. Fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju njihovo pomeranje, a gumena guma visoke gustine garantuje njihovu trajnost i fleksibilnost. Sa visinom ruba od 12mm, vaš enterijer će ostati čist i bezbedan od prljavštine.

Ne propustite priliku da zaštitite unutrašnjost vašeg vozila i dodate mu dodatnu dozu elegancije sa ovim fantastičnim gumicama, koje su tüv sertifikovane i potpuno bezbedne.

Zato, ne čekajte! Nabavite svoje gumene patosnice Audi Q8 (2018-) odmah i uživajte u njihovoj izdržljivosti i praktičnosti!

Napomena: Ova opis je baziran na unapred pruženim informacijama o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

PREDNOSTI

 • Izuzetno visok kvalitet patosnica bez neprijatnih mirisa
 • Tipski dizajn koji savršeno odgovara vašem vozilu
 • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za duži vek trajanja
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja