рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Panda Hybrid (2020-) – Zubri 213685

3.780 рсд

SKU: GTC1166 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FIAT PANDA HYBRID (2020-) – ZUBRI 213685

Izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Napokon! Pronašli smo gumene patosnice za vaš Fiat Panda Hybrid (2020-) koje su izuzetnog kvaliteta i ne ostavljaju neprijatne mirise. Ove auto patosnice su savršeno prilagođene za vaš automobil i garantuju vam vrhunsku zaštitu i udobnost.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Naš set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice koje su potpuno prilagođene Fiat Panda Hybrid (2020-) modelu. One su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela. Ove patosnice su modernog dizajna i savršeno se uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Savršeno pristaju i ne klize

Važno je napomenuti da ove gumene patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi bile dodatno učvršćene i sprečile pomeranje. Fiksatore imaju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Nema potrebe za dodatnim modifikacijama jer svaka garnitura patosnica savršeno odgovara vašem vozilu.

Visina ruba od 12mm za čist enterijer

Rub patosnice je visok 12mm, što dodatno garantuje čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su lako održavajuće i nemaju neprijatne mirise, za razliku od nekvalitetnih patosnica. One su izrađene od visoko guste i fleksibilne gume koja je TUV sertifikovana. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena je za kompletan set gumenih patosnica

Ova cena odnosi se na kompletan set gumenih patosnica za vaš Fiat Panda Hybrid (2020-). Nećete naći bolju ponudu od ove, verujte nam! Takođe, uvozimo ove patosnice iz Češke.

Pogledajte celokupnu ponudu patosnica

Osim ovog modela gumene patosnice Fiat Panda Hybrid (2020-) – Zubri 213685, imamo i veliki izbor drugih gumenih i tepih patosnica. Pogledajte našu kompletnu ponudu i pronađite patosnice koje najbolje odgovaraju vašem vozilu.


Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Visok rub od 12mm za čist enterijer

Za sve dodatne informacije i porudžbinu, kliknite na Add to Cart i obezbedite sebi najbolje gumene patosnice za vaš Fiat Panda Hybrid (2020-)!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja