рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Camry (XV70) (2018-) – Zubri 222254

5.616 рсд

SKU: GTC1009 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA CAMRY (XV70) (2018-) – Zubri 222254

Bezbednost i udobnost za vaš Toyota Camry

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet, bez neprijatnih mirisa.
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju za vaš Toyota Camry.
  • Modernog dizajna, preciznih dimenzija.

Gumene patosnice Toyota Camry (XV70) (2018-) – Zubri 222254 su idealan dodatak za vaš automobil. Imaju visoke standarde kvaliteta i pružaju izvanrednu zaštitu vašem podu od prljavštine, vlage i bilo kakvih oštećenja.

Ove gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Toyota Camry XV70 (2018-) model. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje savršeno prijanjaju uz vaše vozilo. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržavati samo prednje dve patosnice.

Fiksatore na prednje dve patosnice dodatno ojačavaju i sprečavaju njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i pružaju sigurnost i udobnost pri vožnji.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira da li je u pitanju crna, antracit ili bež boja, ove gumene patosnice dodaju elegantan izgled unutrašnjosti.

Proizvedene su od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i laka za održavanje. Nema neprijatnih mirisa, koji se često javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Uživajte u bezbednosti i udobnosti vožnje svog Toyota Camryja uz gumene patosnice Zubri 222254!

Napomena: Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja