рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Camry (XV70) (2018-) – Zubri 222254

4.680 рсд

SKU: GTC1009 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA CAMRY (XV70) (2018-) – Zubri 222254

Bezbednost i udobnost za vaš Toyota Camry

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet, bez neprijatnih mirisa.
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju za vaš Toyota Camry.
  • Modernog dizajna, preciznih dimenzija.

Gumene patosnice Toyota Camry (XV70) (2018-) – Zubri 222254 su idealan dodatak za vaš automobil. Imaju visoke standarde kvaliteta i pružaju izvanrednu zaštitu vašem podu od prljavštine, vlage i bilo kakvih oštećenja.

Ove gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Toyota Camry XV70 (2018-) model. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje savršeno prijanjaju uz vaše vozilo. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržavati samo prednje dve patosnice.

Fiksatore na prednje dve patosnice dodatno ojačavaju i sprečavaju njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i pružaju sigurnost i udobnost pri vožnji.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira da li je u pitanju crna, antracit ili bež boja, ove gumene patosnice dodaju elegantan izgled unutrašnjosti.

Proizvedene su od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i laka za održavanje. Nema neprijatnih mirisa, koji se često javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Uživajte u bezbednosti i udobnosti vožnje svog Toyota Camryja uz gumene patosnice Zubri 222254!

Napomena: Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja