рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo E-Traveller (2021-) – Zubri 222809

5.184 рсд

SKU: GTC1032 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO E-TRAVELLER (2021-) – Zubri 222809

Izvanredne gumene patosnice za vaš Pezo E-Traveller

Gumene patosnice Pezo E-Traveller (2021-) – Zubri 222809 su vrhunskog kvaliteta i potpuno bez mirisa. Ove auto patosnice su savršeno dizajnirane za vaš automobil i pružaju izvanrednu zaštitu i estetiku.

Auto patosnice koje se savršeno uklapaju

Naša kolekcija gumene patosnice nudi tipske modele koji odgovaraju vašem Pezo E-Traveller automobilu. One su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice. Međutim, kod određenih modela automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Naši proizvodi su modernog dizajna, preciznih dimenzija i potpuno odgovaraju vašem vozilu.

Jednostavno postavljanje i fiksiranje

Naše gumene patosnice su jednostavne za postavljanje i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Imaju fiksatore na prednjim patosnicama koji dodatno obezbeđuju čvrstoću i sprečavaju pomeranje. Fiksatori se nalaze samo na modelima gde je to fabrički predviđeno. Vozačevoj patosnici je dodatno pružena podrška kako bi se povećao vek trajanja.

Vrhunska zaštita i lako održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno čuva enterijer vašeg vozila od prljanja. Naše gumene auto patosnice su izuzetno lake za čišćenje i ne emituju neprijatne mirise kao neke patosnice lošijeg kvaliteta. Izrađene su od visoko guste gume koja je jako fleksibilna. Takođe, naše gumene patosnice poseduju TUV sertifikat i svi materijali koji se koriste u njihovoj proizvodnji su usklađeni sa bezbednosnom listom materijala (MSDS), odobrenom od strane Evropske Unije.

Specifikacija:

  • Cena: 1 set gumenih patosnica
  • Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Video prikaz upotrebe patosnica za Pezo E-Traveller:

[Insert video here]

Prednosti

  • Izvanredan kvalitet i bez mirisa
  • Jednostavno postavljanje i fiksiranje
  • Visoka otpornost na habanje

NAPOMENA: Ova opisuje je napisana na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava faktičko stanje ili karakteristike proizvoda. Molimo posetite OXO MARKET za više informacija.

Naručite svoje gumene patosnice Pezo E-Traveller (2021-) – Zubri 222809 danas i zaštitite svoj automobil na najbolji mogući način!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja