рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo E-Traveller (2021-) – Zubri 222809

4.320 рсд

SKU: GTC1032 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO E-TRAVELLER (2021-) – Zubri 222809

Izvanredne gumene patosnice za vaš Pezo E-Traveller

Gumene patosnice Pezo E-Traveller (2021-) – Zubri 222809 su vrhunskog kvaliteta i potpuno bez mirisa. Ove auto patosnice su savršeno dizajnirane za vaš automobil i pružaju izvanrednu zaštitu i estetiku.

Auto patosnice koje se savršeno uklapaju

Naša kolekcija gumene patosnice nudi tipske modele koji odgovaraju vašem Pezo E-Traveller automobilu. One su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice. Međutim, kod određenih modela automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Naši proizvodi su modernog dizajna, preciznih dimenzija i potpuno odgovaraju vašem vozilu.

Jednostavno postavljanje i fiksiranje

Naše gumene patosnice su jednostavne za postavljanje i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Imaju fiksatore na prednjim patosnicama koji dodatno obezbeđuju čvrstoću i sprečavaju pomeranje. Fiksatori se nalaze samo na modelima gde je to fabrički predviđeno. Vozačevoj patosnici je dodatno pružena podrška kako bi se povećao vek trajanja.

Vrhunska zaštita i lako održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno čuva enterijer vašeg vozila od prljanja. Naše gumene auto patosnice su izuzetno lake za čišćenje i ne emituju neprijatne mirise kao neke patosnice lošijeg kvaliteta. Izrađene su od visoko guste gume koja je jako fleksibilna. Takođe, naše gumene patosnice poseduju TUV sertifikat i svi materijali koji se koriste u njihovoj proizvodnji su usklađeni sa bezbednosnom listom materijala (MSDS), odobrenom od strane Evropske Unije.

Specifikacija:

  • Cena: 1 set gumenih patosnica
  • Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Video prikaz upotrebe patosnica za Pezo E-Traveller:

[Insert video here]

Prednosti

  • Izvanredan kvalitet i bez mirisa
  • Jednostavno postavljanje i fiksiranje
  • Visoka otpornost na habanje

NAPOMENA: Ova opisuje je napisana na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava faktičko stanje ili karakteristike proizvoda. Molimo posetite OXO MARKET za više informacija.

Naručite svoje gumene patosnice Pezo E-Traveller (2021-) – Zubri 222809 danas i zaštitite svoj automobil na najbolji mogući način!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja