рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Dacia Lodgy (2013-) – Zubri 218404

3.780 рсд

SKU: GTC1021 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DACIA LODGY (2013-) – Zubri 218404

Auto Patosnice bez Mirisa i Visoke Kvalitete

Gumene patosnice su jedan od najvažnijih dodataka za vaš automobil. Uz Gumene patosnice Dacia Lodgy (2013-) – Zubri 218404, dobićete ne samo zaštitu za vaš automobil, već i estetski dodatak koji će se savršeno uklopiti u enterijer. Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i ne sadrže neprijatne mirise.

Perfect Fit za Vaš Dacia Lodgy

Sve gumene patosnice Dacia Lodgy (2013-) – Zubri 218404 su tipske, originalne i nedvosmisleno se uklapaju za vaš model automobila. Uz ove patosnice, ne morate se brinuti da ćete dobiti nešto što ne odgovara vašem vozilu. Bez obzira na model i tip vozila, ovaj set patosnica će savršeno odgovarati vašem Dacia Lodgy vozilu.

Modernog Dizajna i Preciznih Dimenzija

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, kod određenih modela i tipova automobila može biti prisutan samo set prednjih dve patosnice. Ove auto patosnice su modernog dizajna i poseduju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

Dodatna Ojačanja i Fiksatore

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice imaju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Važno je napomenuti da fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Uz ove patosnice, ne morate vršiti nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visoki Rub Obezbeđuje Čist Enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise gume. Osim toga, patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Takođe je važno spomenuti da su gumene patosnice Dacia Lodgy (2013-) – Zubri 218404 TUV sertifikovane i da svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Cena: 1 set gumenih patosnica
  • Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti

  • Bez neprijatnih mirisa
  • Perfect Fit za Dacia Lodgy (2013-)
  • Dodatna ojačanja za veći vek trajanja
  • Fiksatore za dodatno učvršćivanje
  • Visoki rub za čist enterijer
  • Lake za održavanje
  • Fleksibilne i visokokvalitetne
  • Sertifikovane i bezbedne

Uzmi Gumene patosnice Dacia Lodgy (2013-) – Zubri 218404 i obezbedi savršenu zaštitu i estetiku za tvoj automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja