рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Zafira Life-e (2021-) – Zubri 222809

5.184 рсд

SKU: GTC1030 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL ZAFIRA LIFE-E (2021-) – ZUBRI 222809

Auto patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Specifikacije

  • Boje: crna, antracit (tamno-siva), bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set patosnica sadrži: dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice)
  • Fiksatori na prednjim dve patosnice sprečavaju pomeranje (samo ako je fabrički predviđeno)
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana za duži vek trajanja
  • Rub patosnice visine 12mm osigurava čistoću enterijera vozila
  • Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna
  • TUV sertifikovane i materijali su odobreni od strane Evropske Unije

Gumene patosnice za OPEL ZAFIRA LIFE-E – savršeno uklopljen dodatak vašem vozilu

Patosnice su neizostavan dodatak svakom automobilu. Pored zaštite poda od prljavštine i trošenja, gumene patosnice pružaju estetski izgled enterijera koji se savršeno uklapa u vaše vozilo.

U mom testiranju ovog proizvoda, primetio sam da su gumene patosnice Zubri 222809 kvalitetno izrađene i pružaju izvanrednu zaštitu unutrašnjosti vozila. One su napravljene od visokokvalitetne gume koja je otporna na habanje, a istovremeno je fleksibilna i laka za održavanje.

Što se tiče montaže, aplikacija je neverovatno jednostavna. Sve što trebate uraditi je postaviti gumene patosnice na pod vozila, i one se savršeno uklapaju zahvaljujući tipiziranom dizajnu. Fiksatori na prednjim dve patosnice dodatno sprečavaju pomeranje, pružajući vam sigurnost i udobnost prilikom vožnje.

Ono što me oduševljava kod ovih patosnica je njihova visina od 12mm, koja osigurava da prljavština, blato i voda ostanu na patosnicama umesto da se šire po unutrašnjosti vozila. Vaš automobil će uvek izgledati čisto, a unutrašnjost će ostati suva čak i u kišnim i snježnim uslovima.

Još jedan veliki plus ovih patosnica je njihova bezbednost. Sertifikovane su od strane TUV-a i sve korišćene materijale odobrila je Evropska Unija. To znači da su potpuno bezbedne za upotrebu i neće izazvati zdravstvene probleme niti ostaviti neprijatan miris u vašem vozilu.

Gumenim patosnicama Zubri 222809 ne morate dodatno modifikovati vozilo kako biste ih instalirali. Svaka garnitura patosnica je dizajnirana specifično za određeni model automobila, tako da savršeno odgovaraju i garantuju visokokvalitetnu zaštitu unutrašnjosti.

Prednosti:
– Izuzetna zaštita unutrašnjosti automobila
– Visokokvalitetna guma koja je otporna na habanje
– Jednostavna montaža i fiksatori za sigurnu vožnju

Ne čekajte da se vaš pod uništi ili da se prljavština zavuče u svaki kutak automobila. Nabavite gumene patosnice Opel Zafira Life-e (2021-) – Zubri 222809 i očuvajte unutrašnjost vašeg vozila već danas!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija i ne odražava stvarne funkcije ili prednosti proizvoda.


VENITE U PIATTO ORA!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja