рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice BMW 3 (F30/F31/F35) (2011-2018) – Frogum 0670

3.780 рсд

SKU: GTC1308 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE BMW 3 (F30/F31/F35) (2011-2018) – Frogum 0670

Izuzetan kvalitet i savršeno prilagođene vašem vozilu

Gumene patosnice BMW 3 (F30/F31/F35) (2011-2018) – Frogum 0670 su vrhunskog kvaliteta i pružaju izvanrednu zaštitu vašem automobilu. Ove patosnice su tipske, originalne i garantovano odgovaraju za vaš model BMW-a. Sa njima, možete imati potpuno poverenje da će vaš automobil biti zaštićen i izgledati sjajno.

Modernog dizajna i visokih performansi

Ove crne gumene patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, ali u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Važno je napomenuti da su vozačeve patosnice dodatno ojačane kako bi se produžio njihov vek trajanja. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i lako se postavljaju.

Bezbednost i praktičnost na prvom mestu

Gumene patosnice Frogum 0670 su izrađene od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna. One poseduju fiksatore na prednjim patosnicama, što dodatno osigurava njihovo učvršćivanje i sprečava pomeranje prilikom vožnje. Ove patosnice su takođe TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne provere i zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta.

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Jednostavne su za održavanje i ne emituju neprijatne mirise gume koji se mogu javiti kod nekvalitetnih patosnica.

Kupite najbolje za svoj automobil

Gumene patosnice Frogum 0670 su proizvedene u Poljskoj, poznatoj po visokom kvalitetu proizvoda za automobile. Ove patosnice pružaju izuzetnu zaštitu i estetski doprinos vašem BMW-u. Bezbedne su i praktične, a njihove prednosti su:

  • Precizno prilagođene vozilu: Dobijate patosnice koje savršeno odgovaraju vašem BMW modelu.
  • Dodatno ojačanje vozačeve patosnice: Vaša vozačeva patosnica će trajati duže i izdržati mnoge kilometre.
  • Visoki rub patosnice: Enterijer vašeg vozila će ostati čist i bezbedan od prljanja.
  • Lako održavanje: Gumene patosnice se lako čiste i ne ostavljaju neprijatne mirise gume.
  • TUV sertifikat: Patosnice su prošle stroge bezbednosne provere i garantuju visok kvalitet.
  • Kvalitetna izrada: Proizvedene su od gume visoke gustine i izuzetno fleksibilne.

Neka vaš BMW izgleda još bolje i budite sigurni da mu pružate najbolju zaštitu. Kupite gumene patosnice Frogum 0670 i uživajte u kvalitetu i performansama koje zaslužujete!

Aktuelna cena je za 1 set gumenih patosnica.

Pogledajte našu ponudu gumenih i tepih patosnica na OXO MARKET. Ne propustite priliku da pružite svom vozilu vrhunsku zaštitu i udobnost.

Prednosti:
– Precizno prilagođene modelu BMW-a
– Dodatno ojačanje vozačeve patosnice
– Visoki rub patosnice za čist enterijer

Naručite odmah i obezbedite najbolju zaštitu za vaš automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja