рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Saab 9-3 II (2002-2011) – Frogum 410688

4.680 рсд

SKU: GTC1001 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SAAB 9-3 II (2002-2011) – Frogum 410688

Izuzetan kvalitet i savršeno pristaju uz vaš Saab automobil

Gumene patosnice za Saab 9-3 II (2002-2011) – Frogum 410688 su visokokvalitetne patosnice koje garantuju odličnu zaštitu i neverovatan doživljaj pri korišćenju. Uz ove patosnice, unutrašnjost vašeg automobila će biti zaštićena od prljavštine, vlage i habanja. Ali to nije sve – ove patosnice su proizvedene da se savršeno uklapaju u vaš Saab automobil, dajući mu elegantan izgled i dodajući dozu stila.

Tipske patosnice za vaš Saab automobil

Gumene patosnice za Saab 9-3 II (2002-2011) – Frogum 410688 su tipske patosnice, što znači da su dizajnirane specifično za ovaj model automobila. To znači da će se patosnice potpuno uklopiti, bez ikakvih nepravilnosti. Ove patosnice su odličan izbor jer vam pružaju pouzdanu zaštitu uz minimalno truda. Samo ih postavite u automobil i uživajte u vožnji.

Dodatna ojačanja za još veću izdržljivost

Patosnice za vozačevu stranu su dodatno ojačane kako bi se produžio njihov vek trajanja. To znači da su ove patosnice dizajnirane za dugotrajnu upotrebu, bez obzira na to koliko često koristite svoj automobil. Sa njima ćete biti sigurni da će unutrašnjost vašeg vozila biti zaštićena i da će patosnice izdržati sve izazove svakodnevnog korišćenja.

Visokokvalitetna guma za maksimalnu fleksibilnost

Gumene patosnice za Saab 9-3 II (2002-2011) – Frogum 410688 su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine. Ova vrsta gume je izuzetno fleksibilna, što znači da će patosnice savršeno pristajati uz oblik vašeg automobila. Osim toga, ove patosnice nemaju neprijatan miris gume, što je često slučaj kod patosnica lošijeg kvaliteta. Sa ovim patosnicama, možete biti sigurni da će unutrašnjost vašeg vozila uvek mirisati sveže i prijatno.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice za Saab 9-3 II (2002-2011) – Frogum 410688 su TUV sertifikovane. To znači da su prošle rigorozne bezbednosne testove i da su potvrđene kao siguran proizvod. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji ovih patosnica su na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrene od strane Evropske Unije. To znači da ove patosnice ne samo da su kvalitetne, već su i bezbedne za upotrebu.

Set patosnica za vaše zadovoljstvo

Patosnice za Saab 9-3 II (2002-2011) – Frogum 410688 dolaze u setu. U zavisnosti od modela i tipa vašeg automobila, set može sadržavati dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ili samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to koji set odaberete, možete biti sigurni da će patosnice savršeno pristajati uz vaš automobil i pružiti vam dugotrajnu zaštitu.

Prednosti gumenih patosnica:

  • Odličan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice, savršeno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Dodatno ojačane patosnice za vozačevu stranu
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna
  • TUV sertifikovane i bezbedne
  • Set patosnica za kompletan set.

Ne čekajte! Nabavite gumene patosnice za svoj Saab 9-3 II (2002-2011) – Frogum 410688 i osigurajte dugotrajnu zaštitu i stil za unutrašnjost svog automobila. Kliknite na dugme ispod i poručite ih odmah!

NAPOMENA: Ova prodajna stranica je isključivo informativnog karaktera i ne sadrži stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.


Prednosti:
– Odličan kvalitet bez neprijatnih mirisa
– Tipske patosnice, savršeno odgovaraju za navedeni tip automobila
– Dodatno ojačane patosnice za vozačevu stranu

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja