рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi A3 (2003-2011) – Zubri 213648

3.780 рсд

SKU: GTC2012 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI A3 (2003-2011) – ZUBRI 213648

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice marka Zubri su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sa Zubri patosnicama možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod visokog standarda koji će trajati.

Tipske, originalne i precizno odgovaraju za vaš Audi A3

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Audi A3 (2003-2011). Ove patosnice su posebno dizajnirane za ovaj model automobila kako bi savršeno odgovarale dimenzijama i obliku poda. Bez brige oko nepotpunog poklapanja ili neravnoteže, sa Zubri patosnicama će se sve poklopiti savršeno.

Moderan dizajn i boje koje se uklapaju

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju, Zubri patosnice su modernog dizajna koji će se elegantno uklopiti u enterijer vašeg Audija A3.

Dodatni fiksatore za maksimalnu sigurnost

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Bez obzira na to da li je vaš automobil fabrički opremljen fiksatorima, Zubri patosnice se savršeno prilagođavaju i obezbeđuju maksimalnu sigurnost.

Visokokvalitetna guma za trajnost i lako održavanje

Izrađene od gume visoke gustine, Zubri patosnice su izuzetno fleksibilne i lako se održavaju. Gumeni materijal je visokog kvaliteta i ne ostavlja neprijatan miris u unutrašnjosti vašeg vozila, u suprotnosti sa mnogim patosnicama lošijeg kvaliteta. Ove gume patosnice su sertifikovane od strane TUV i ispunjavaju najstrože bezbednosne standarde. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji su na bezbednosnoj listi materijala odobrenoj od strane Evropske Unije.

Ponuda i cena

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Uvoz iz Češke. Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.


PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i precizno odgovaraju za vaš Audi A3
  • Moderan dizajn i boje koje se uklapaju

Neka vaš Audi A3 bude zaštićen i istovremeno izgleda elegantno! Kupite svoje gumene patosnice Audi A3 (2003-2011) – Zubri 213648 i osetite razliku već danas.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja