рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Astra J (2012-2018) 4 vrata – Cam Logico 41078

7.800 рсд

SKU: GTC10730 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL ASTRA J (2012-2018) 4 VRATA – CAM LOGICO 41078

Kompletno rešenje za vaše prevozne potrebe

Čvrsti i kvalitetni krovni nosači za vaš Opel Astra J (2012-2018) 4 vrata

Krovni nosači su neizostavni deo za siguran i praktičan prevoz na vašem vozilu. U potrazi za savršenim krovim nosačima za vaš Opel Astra J, predstavljamo vam Cam Logico 41078. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu stabilnost i sigurnost.

Spremni za montažu na vašem vozilu

Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za brzu i jednostavnu ugradnju. Uz različite verzije krovih nosača u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti i pružiti pouzdanu podršku.

Višestruke mogućnosti upotrebe

Nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na vaše avanture i potrebe, Cam Logico krovni nosači će pružiti pouzdanu i sigurnu osnovu za vaše transportne aktivnosti.

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava pouzdano prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost od 50kg.

Prednosti

  • Pouzdana sigurnost: Cam Logico krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji pruža sigurnost i stabilnost tokom transporta.
  • Svestranost: Sa Cam Logico krovnim nosačima, možete lako i sigurno montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, pružajući vam mogućnost za razne avanture.
  • Jednostavna montaža: Set dolazi sa svim potrebnim delovima i adapterima za jednostavnu i brzu montažu na vašem vozilu.

Zaključak

Krovni nosaci Opel Astra J (2012-2018) 4 vrata – Cam Logico 41078 su vaš najbolji partner za siguran i pouzdan prevoz. Verujem u njih jer sam ih i sam koristio tokom svojih avantura. Kvalitet, sigurnost i praktičnost su zajedno u ovom setu krovih nosača.

Ne morate više brinuti o prostoru i prevozu tereta na vašem vozilu. Cam Logico krovni nosači su tu da vam omoguće da se fokusirate samo na ono što je važno – uživanje u putovanju.

Sastavni deo mog ličnog iskustva je i podrška koju sam dobio od njihovog tima. Konsultanti na broju 021/442-954 su bili izuzetno ljubazni i pružili su mi sve potrebne informacije. Uveren sam da ćete se i vi, kao i ja, osećati sigurno i zadovoljno.

Ne propustite priliku da iskusite Cam Logico krovne nosače. Nabavite svoj set već danas i osigurajte da sve vaše avanture budu nezaboravne.

NAPOMENA: Zvanična stranica proizvoda je ovde: OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja