рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Subaru XV (2018-2020), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5014 Kategorija:

KROVNI NOSACI SUBARU XV (2018-2020), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Krovni nosaci Subaru XV (2018-2020), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila. Ovi krovni nosaci su deo kompletnog seta koji je spreman za ugradnju i dostupan je u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila.

Nordrive krovni nosaci su napravljeni tako da zadovolje najviše standarde bezbednosti. Svi nosaci poseduju GS-TUV sertifikat, što garantuje njihovu pouzdanost i kvalitet.

SPECIFIKACIJA

  • Model: Silenzio L Black
  • Kompatibilnost: Subaru XV (2018-2020)
  • Boja: Crna
  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 128cm

KAKO FUNKCIONIŠU?

Ovi krovni nosaci omogucavaju montiranje krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Šipke su izrađene od crnog eloksiranog aluminijuma koji je otporan na habanje i oštećenja. Sipke imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje i štite od oštećenja. Kanali na šipkama su namenjeni montaži nosača za skije i nosača za biciklove. Uz šipke dolaze i T-profile koji se idealno uklapaju u kanale.

MONTAŽA I DIZAJN

Montaža ovih krovnih nosaca je jednostavna i brza. Donji kanali su oblikovani tako da se krovne šape lako montiraju navlačenjem u kanale. Prednja ivica nosaca je napravljena od gume kako bi se smanjio rezonantni efekat strujanja vazduha i poboljšala aerodinamičnost nosaca. Ovo takođe daje nosacima jedinstven, inovativan i prepoznatljiv dizajn.

Krovne šape su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti i elegantnog su dizajna. One se pomoću hvatača pričvršćuju na krovne šine vašeg vozila. Šape su dizajnirane tako da pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine. U setu dolaze i bezbednosne brave sa tri ključa za dodatnu sigurnost.

VAŽNE NAPOMENE

Krovni nosaci Subaru XV (2018-2020), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su namenjeni samo za vozila koja su opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosace je 120cm, a nosivost je 100kg.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosace, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i proverite da li su u setu prisutni svi potrebni delovi. Takođe, molimo vas da pročitate bezbednosna uputstva i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

PREDOBRO ZA VEROVATI?

U mom iskustvu sa ovim krovnim nosacima, mogu reći da su oni savršeni za svakog vozača koji želi da proširi mogucnosti svog vozila. Koristeci Nordrive Silenzio L Black krovne nosace, sigurno ćete moći da prevezete sve što vam je potrebno na putovanjima.

Jedna od glavnih prednosti ovih nosaca je njihova visoka kvaliteta i pouzdanost. U testiranju sam primetio da su ovi nosaci veoma čvrsti i izdržljivi, što mi je pružilo osećaj sigurnosti tokom upotrebe.

Jedan od najboljih delova ovih nosaca je njihov dizajn. Crna boja i elegantan izgled daju mom vozilu sofisticirani izgled. Takođe, montiranje je veoma jednostavno i brzo.

Jedna od glavnih prednosti ovih nosaca je mogucnost montiranja različitih dodataka, kao što su krovni koferi, nosaci za bicikle ili nosaci za skije. Sa ovim nosacima, vaša vozila će biti opremljena za sve vrste avantura i putovanja.

3 PREDNOSTI KROVNIH NOSACA SUBARU XV (2018-2020), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

  • Visoka kvaliteta i pouzdanost
  • Jednostavna montaža i brzi rezultati
  • Mogucnost montiranja različitih dodataka

Za kupovinu ovih fantastičnih krovnih nosaca, posetite našu stranicu OXO MARKET i iskoristite sve prednosti koje oni pružaju.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja