рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat 500X (2015-2018), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5028 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT 500X (2015-2018), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Krovni nosaci Fiat 500X (2015-2018), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black je kompletan set potreban da biste posedovali krovne nosace na vasem vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Samo za vozila opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzduznim sinama.

NAPOMENA: OVAJ OPIS PROIZVODA JE KREIRAN NA OSNOVU DATIH INFORMACIJA O PROIZVODU I NE ODRAZAVA STVARNI SKUP KARAKTERISTIKA ILI PREDNOSTI PROIZVODA.

SPECIFIKACIJE

 • Tip proizvoda: Krovni nosaci
 • Model automobila: Fiat 500X (2015-2018)
 • Boja: Crna
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 128cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 120cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

PREDNOSTI

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil: Krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji pruza izuzetnu snagu i izdrzljivost.
 • Jednostavna montaza: Nordrive krovni nosaci dolaze kao kompletni set spreman za ugradnju, sto znaci da ih mozete jednostavno i brzo montirati na svoje vozilo.
 • GS-TUV sertifikat: Svi Nordrive krovni nosaci poseduju prestizni GS-TUV sertifikat, sto garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

OPIS

Krovni nosaci Fiat 500X (2015-2018), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su idealno resenje za sve potrebe prevoza na vasem vozilu. Izradjeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosaci su izuzetno izdrzljivi i dugotrajni.

Nordrive krovni nosaci se isporucuju kao kompletni set koji je spreman za ugradnju. Sipke su od crnog eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprecavanje ostenja. Kanali na sipkama sluze za montazu nosaca za skije i nosaca za biciklove uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal.

Jedna od prednosti ovih krovnih nosaca je sto poseduju GS-TUV sertifikat, sto znaci da su proizvedeni i testirani prema najvisim standardima sigurnosti i kvaliteta. Mozete se osecati potpuno sigurno znajuci da su vasi krovni nosaci pouzdani i bezbedni.

Navedeni model krovnih nosaca je namenjen samo za vozila opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzduznim sinama. Uz set dolaze i krovne shape koje se pomocu hvataca pricvrscuju na krovne sine vaseg automobila. Shape su dizajnirane tako da omogucavaju maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montiranja na krovne sine. Takodje, uz krovne shape dobijate i bezbednosne brave sa 3 kljuca.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje izmedju sinova na koje je moguce montirati ove nosace je 120cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Duzina sipki je 128cm, sto omogucava lako i sigurno prevozenje razlicite vrste opreme kao sto su krovni koferi, ski nosaci ili nosaci za bicikle.

Za sigurnu upotrebu, molimo vas da pazljivo procitate uputstva za montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takodje, molimo vas da pročitate Bezbednosna upustva i da se strogo pridrzavate navedenih pravila kako biste obezbedili sigurno korišcenje ovih krovnih nosaca.

Ovaj set krovnih nosaca je savrsen izbor za sve vlasnike Fiat 500X (2015-2018) koji zele da povecaju svoj prostor za prevoz i omoguce sebi i svojoj porodici prijatan i udoban put.

Ne gubite vreme, nabavite krovne nosace Fiat 500X (2015-2018), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black i iskoristite pun potencijal svog vozila!

PREDNOSTI

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Jednostavna montaza
 • GS-TUV sertifikat

NAPOMENA: OVAJ OPIS PROIZVODA JE KREIRAN NA OSNOVU DATIH INFORMACIJA O PROIZVODU I NE ODRAZAVA STVARNI SKUP KARAKTERISTIKA ILI PREDNOSTI PROIZVODA.

Kupite odmah i uživajte u bezbednom prevozu sa krovnim nosačima Fiat 500X!

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosaca na OXO MARKET i pronađite savršen dodatak za svoje vozilo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja