рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes GLA (2020-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5007 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES GLA (2020-), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Kompletan set za krovne nosače visokog kvaliteta za vaš Mercedes GLA (2020-)


Krovni nosaci su neophodan deo za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila.

Svi naši krovni nosači poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat koji garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost.

Kako krovni nosaci doprinose praktičnosti vašeg vozila

Krovni nosaci su neophodni deo opreme koji vam omogućavaju da montirate krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to da li planirate putovanje sa porodicom ili sportske aktivnosti sa prijateljima, naši krovni nosači omogućiće vam da prenesete sve što vam je potrebno na jedan siguran i praktičan način.

KROVNI NOSACI MERCEDES GLA (2020-), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK: Kompletan set koji je potreban za montiranje krovni nosača na vaš Mercedes GLA (2020-)

Nudimo vam kompletan set potreban za montiranje krovni nosača na vaš Mercedes GLA (2020-). Ovaj set je idealno rešenje za vozila opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama.

Naše aluminijumske sipke su crnog eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za zaštitu od oštećenja. Naše šipke su dizajnirane sa kanalima za montažu nosača za skije i nosača za biciklove, a uz to dobijate i T-profile koji se idealno uklapaju u te kanale.

Prednja ivica naših šipki je napravljena od gume kako bi se eliminisao rezonantni efekat protoka vazduha i poboljšala aerodinamičnost ovih krovni nosača. Ova guma takođe daje ovim nosačima jedinstven i inovativan dizajn.

Krovne šape koje dolaze sa nosačima su elegantnog dizajna i izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike. Ove šape se pričvršćuju na krovne šine vašeg automobila pomoću hvatača i obezbeđuju maksimalno prianjanje i sigurnost.

Napravili smo ovaj set sa 128cm dugim šipkama, koje su idealne za vaš Mercedes GLA (2020-). Ovaj set dolazi sa bezbednosnim bravama sa 3 ključa koje će vam pružiti dodatnu bezbednost.

Napomena: Ovaj model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama. Pre nego što izvršite kupovinu, molimo vas da proverite da li vaše vozilo ispunjava ove zahteve.

Sigurnost i upotreba nosaca

Vaša sigurnost nam je najvažnija. Zato preporučujemo da pažljivo pročitate upustvo za montažu koje dobijate uz naš set krovnih nosača. Uverite se da svi delovi iz seta pravilno funkcionišu pre nego što ih montirate.

Molimo vas da takođe pročitate i naša bezbednosna uputstva i da se strogo pridržavate pravila koja sledite prilikom korišćenja krovnih nosača. Vaša bezbednost je od najveće važnosti.

Prednosti KROVNI NOSACI MERCEDES GLA (2020-), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

 • Kompletan set za montiranje krovnih nosača na vaš Mercedes GLA (2020-)
 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • Crni eloksirani aluminijum sa kanalima za gumeni profil
 • Prednja ivica nosaca napravljena od gume za bolju aerodinamiku
 • Krovne šape od visokokvalitetne kompozitne plastike
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa
 • GS-TÜV sertifikat za kvalitet i sigurnost

Uz KROVNI NOSACI MERCEDES GLA (2020-), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK možete:

 • Sigurno prenositi svoje stvari na krovu vašeg vozila
 • Montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle
 • Putovati sa porodicom ili prijateljima bez brige o nedostatku prostora unutar vozila
 • Uživajte u praktičnosti i sigurnosti na putu

Naručite svoje KROVNI NOSACI MERCEDES GLA (2020-), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK odmah i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu vaših stvari!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja