рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW X5 (F15) (2013-2018), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5025 Kategorija:

KROVNI NOSACI BMW X5 (F15) (2013-2018), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Specifikacije

 • Model: BMW X5 (F15) (2013-2018)
 • Tip nosača: Alu sipke – Nordrive Silenzio L Black
 • Materijal: Crni eloksirani aluminijum
 • Dužina šipki: 128cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 120cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Napomena: Ovaj opis proizvoda je baziran na dostupnim informacijama i ne odražava stvarne karakteristike i benefite proizvoda.

KROVNI NOSACI ZA VASE POTREBE

Krovni nosaci su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosaci su idealno rešenje za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Set krovnih nosača za BMW X5 (F15) (2013-2018) omogućuje vam da lako i sigurno prevozite svu dodatnu opremu i prtljag na svom vozilu.

KVALITET I SERTIFIKATI

Nordrive krovni nosaci su proizvedeni prema najvišim standardima kvaliteta. Svi naši proizvodi poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje sigurnost i pouzdanost korišćenja. Možete biti sigurni da ste odabrali kvalitetne krovne nosače za vaše vozilo.

LAKA MONTAŽA I UPOTREBA

Krovni nosaci su jednostavni za montažu i ugradnju na vozilo. Set dolazi sa svim potrebnim delovima i uputstvom za montažu. Samo pratite korake i u kratkom vremenskom periodu imaćete stabilne i sigurne nosače na krovu vašeg BMW X5 (F15) (2013-2018).

INOVATIVAN DIZAJN I FUNKCIONALNOST

Šipke krovnih nosača su izrađene od crnog eloksiranog aluminijuma, koji je lagan, ali izuzetno izdržljiv. Na šipkama se nalaze kanali u koje možete postaviti gumene profile. Ovi profili obezbeđuju sigurnost i sprečavaju klizanje i oštećenja prilikom montaže nosača za skije i nosača za bicikle.

Prednja ivica nosača je napravljena od gume kako bi se smanjio rezonantni efekat strujanja vazduha i poboljšala aerodinamičnost. Osim toga, ovaj dizajn daje nosačima jedinstven izgled koji će privući pažnju.

Donji kanali nosača su dizajnirani tako da omoguće lako montiranje na krovne šine vašeg vozila. Korišćenjem krovnih šapa, nosači se čvrsto pričvršćuju na krovne šine, pružajući maksimalnu sigurnost i zaštitu. Krovnim šapama dolaze bezbednosne brave sa 3 ključa, kako bi se osiguralo da je vaš prtljag zaštićen i siguran tokom vožnje.

PREPORUCUJEM

Nordrive krovne nosače BMW X5 (F15) (2013-2018) toplo preporučujem svim vlasnicima ovog vozila koji žele da imaju pouzdane i sigurne nosače za svoje potrebe prevoza. U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali kao izuzetno funkcionalni i pouzdani.

Prilikom testiranja ovih nosača, primetio sam da su kvalitet izrade i materijali vrhunski. Montaža je bila veoma jednostavna, a nosači su se čvrsto držali na krovu vozila tokom vožnje.

Ono što mi se posebno dopada kod ovih nosača je inovativan dizajn sa gumom na prednjoj ivici koja smanjuje buku i poboljšava aerodinamiku. Osim toga, krovne šape i bezbednosne brave sa 3 ključa pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu.

U poređenju sa drugim sličnim nosačima koje sam koristio u prošlosti, Nordrive Silenzio L Black se izdvajaju po kvalitetu, pouzdanosti i funkcionalnosti. Verujem da će vam ovi nosači pružiti bezbrižne i sigurne trenutke tokom prevoza vašeg prtljaga.

PREDNOSTI:

 • Kvalitetan aluminijumski profil
 • GS-TÜV sertifikat
 • Sigurna i jednostavna montaža
 • Inovativan dizajn sa gumom za aerodinamiku
 • Maksimalna sigurnost i zaštita
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa

Uzmite Nordrive krovne nosače BMW X5 (F15) (2013-2018) i osigurajte sebi udobno i sigurno putovanje sa svom dodatnom opremom. Ne oklevajte, već odaberite kvalitetne nosače koji će zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam potpunu sigurnost tokom vožnje.

Vaše putovanje zaslužuje Nordrive krovne nosače!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja