рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW X3 (G01) (2017-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5024 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW X3 (G01) (2017-), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Specifikacija:

 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 120cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 128cm

IDEALNO REŠENJE ZA PREVOZ NA VAŠEM VOZILU

Krovni nosači su neophodan deo prilikom prevoza tereta, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle, na vašem vozilu. Sa Nordrive krovnim nosačima za BMW X3 (G01) (2017-), vaša prevozna potreba će biti zadovoljena na najbolji mogući način.

VISOKOKVALITETNI ALUMINIJUMSKI PROFIL

Nordrive krovni nosači su izrađeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila. Ovo osigurava izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost. Sigurnost vašeg tereta je na prvom mestu, a Nordrive to obezbeđuje uz GS-TÜV sertifikat.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I KORIŠĆENJE

Svi Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za montažu na vašem vozilu. Nisu vam potrebni dodatni delovi ili pribor. Samo pratite uputstva za montažu i za kratko vreme ćete imati stabilne i sigurne nosače na krovu svog BMW X3 (G01) (2017-).

OTPORNI NA KLIZANJE I OŠTEĆENJA

Šipke krovnih nosača su napravljene od crnog eloksiranog aluminijuma. One su opremljene kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje i oštećenje tereta. Kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i nosača za bicikle. Uz to, prednja ivica nosača je sa gumenom oblogom koja eliminiše rezonantni efekat strujanja vazduha i poboljšava aerodinamičnost. To daje ne samo funkcionalnost, već i prepoznatljiv i elegantan dizajn.

KOMPATIBILNOST SA INTEGRISANIM UZDUŽNIM ŠINAMA

Krovni nosači su kompatibilni samo sa vozilima koja su opremljena integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama. Ovu informaciju treba uzeti u obzir prilikom odabira krovnih nosača za vaš BMW X3 (G01) (2017-).

BEZBEDNOST I NOSIVOST GARANTOVANE

Nordrive krovni nosači su dizajnirani tako da omoguće maksimalnu sigurnost i prianjanje na krovne šine vašeg vozila. Krovne šape su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike, koja garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Uz nosače dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa, kako biste bili sigurni da je vaš teret dobro zaštićen.

VRHUNSKO ISKUSTVO SA NORDRIVE KROVNIM NOSAČIMA

U mom iskustvu sa korišćenjem Nordrive krovnih nosača za BMW X3 (G01) (2017-), mogu vam sa sigurnošću reći da ćete biti potpuno zadovoljni. Visokokvalitetni aluminijumski profil obezbeđuje čvrstoću i izdržljivost, dok crni eloksirani premaz garantuje otpornost na oštećenja. Montaža je jednostavna i brza, a krovni nosači su stabilni i sigurni, čak i pri većim brzinama.

ZAKLJUČAK

Ukoliko vam je potreban kvalitetan i pouzdan krovni nosač za vaš BMW X3 (G01) (2017-), Nordrive Silenzio L Black je pravi izbor. Sa ovim nosačima, ne samo da ćete sigurno prevoziti teret na krovu svog vozila, već ćete i dobiti elegantan i prepoznatljiv dizajn. Preporučujem Nordrive krovne nosače svima koji žele najbolje za svoje vozilo.

PREDNOSTI

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • GS-TÜV sertifikat garantuje sigurnost
 • Jednostavna montaža i korišćenje
 • Otporni na klizanje i oštećenja
 • Kompatibilni sa integrisanim uzdužnim šinama
 • Maksimalna sigurnost i nosivost
 • Vrhunsko iskustvo sa Nordrive krovnim nosačima

AKCIJA!

Ugrabite priliku i nabavite Nordrive Silenzio L Black krovne nosače za vaš BMW X3 (G01) (2017-) po povoljnoj ceni samo na OXO MARKET. Ne propustite priliku da unapredite svoje prevozne mogućnosti i uživate u stabilnosti i sigurnosti koje samo Nordrive može da pruži. Poručite odmah i iskoristite sve prednosti ovih vrhunskih krovnih nosača.

Za upotrebu, obavezno pročitajte upustvo iz priložene dokumentacije.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja