рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Subaru XV (2021-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5015 Kategorija:

KROVNI NOSACI SUBARU XV (2021-), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Prednosti:

 • Izuzetno kvalitetan – Krovni nosači su napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost.
 • Certifikovan – Svi Nordrive krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet.
 • Višenamenski – Ovi krovni nosači su idealno rešenje za prevoz različitih tereta na vašem vozilu, bilo da se radi o krovnim koferima, ski nosačima ili nosačima za biciklove.

Specifikacije:

 • Boja: Crna
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 128cm
 • Maksimalno opterećenje: 100kg
 • Kompatibilnost: Subaru XV (2021-) sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama

Opis proizvoda:

Krovni nosači Subaru XV (2021-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su kompletan set potreban za montažu krovnih nosača na vašem vozilu. Dizajnirani su sa fokusom na kvalitet i funkcionalnost, kako bi vam omogućili siguran i praktičan prevoz tereta na krovu vašeg vozila.

Krovni nosači su izrađeni od izuzetno kvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje pouzdanost i dugotrajnost. Sipke imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili, koji ne samo da sprečavaju klizanje tereta, već i štite krov i nosače od oštećenja. Takođe, kanali na šipkama omogućuju jednostavnu montažu nosača za skije i biciklove, uz dodatne T-profile za sigurno pričvršćivanje tereta.

Prednja ivica nosača je izrađena od gume, koja ne samo da eliminiše rezonantni efekat strujanja vazduha, već i poboljšava aerodinamičnost krovnog nosača. Ovaj inovativan dizajn daje jedinstven izgled vašem vozilu.

Montaža krovnih nosača je jednostavna i brza. Donji kanali nosača su oblikovani tako da omoguće lako navlačenje krovnih šapa, koje se onda pomoću hvatača pričvršćuju na uzdužne šine vašeg automobila. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od visoko otporne kompozitne plastike. Kao dodatnu sigurnost, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni isključivo vozilima sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina, na koje je moguće montirati ove nosače, je 120cm.

Uz krovne nosače Subaru XV (2021-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black dobijate kompletan set svih potrebnih delova za montažu. Da biste sigurno koristili ove nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da se strogo pridržavate svih bezbednosnih pravila.

Nordrive je pouzdan brend koji stavlja vašu bezbednost na prvo mesto. Kvalitet, funkcionalnost i sigurnost su osobine koje odlikuju ovaj proizvod. Uverite se sami!

Prednosti:

 • Izuzetno kvalitetan i pouzdan
 • Sertifikovani od strane GS-TÜV
 • Višenamenski i prilagodljiv

Postavite krovne nosače Subaru XV (2021-), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black na svoje vozilo i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu tereta!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja