рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Santa Fe (2018-2020), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black

15.400 рсд

SKU: GTC5003 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI SANTA FE (2018-2020), ALU SIPKE – NORDRIVE SILENZIO L BLACK

Specifikacija

 • Tip: Krovni nosaci
 • Kompatibilni modeli: Hyundai Santa Fe (2018-2020)
 • Materijal: Aluminijum
 • Boja: Crna
 • Dužina šipki: 128cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

 • Lako Montiranje: Krovni nosaci Nordrive Silenzio L Black su dizajnirani za jednostavnu instalaciju. Uz pažljivo pročitana uputstva za montiranje i sve potrebne delove koji se isporučuju u setu, bezbedno ćete moći da montirate nosace na svoje vozilo.
 • Visok Kvalitet: Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi nosaci su izdržljivi, čvrsti i otporni na habanje. Možete biti sigurni da će izdržati sva vaša putovanja i pružiti vam dugotrajnu podršku za prevoz tereta.
 • Univerzalna Kompatibilnost: Ovi krovni nosaci su posebno dizajnirani i kompatibilni sa Hyundai Santa Fe (2018-2020) modelima. Bez brige, sigurno će se uklopiti i pružiti vam praktičan način prevoza dodatne opreme.

Opis Proizvoda

Dobrodošli u svet krovnih nosaca – jedinstvenih proizvoda koji vam omogućavaju da prenesete teret na krov vašeg vozila na jednostavan i siguran način. Krovni nosaci Hyundai Santa Fe (2018-2020), alu sipke – Nordrive Silenzio L Black su savršeno rešenje za sve vaše transportne potrebe.

Nordrive je poznat po visokom kvalitetu svojih proizvoda, a ovaj krovni nosac nije izuzetak. Izrađen od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, ovaj nosac je izuzetno čvrst i izdržljiv. Bez obzira na to da li planirate da nosite krovne kutije, ski opremu ili bicikle, ovaj nosac će vam pružiti adekvatnu podršku.

Osim visokog kvaliteta, Nordrive krovni nosaci su i izuzetno jednostavni za montažu. Set dolazi sa svim potrebnim delovima i pažljivo prilagođenim uputstvima, tako da ćete bez stresa i brige moći da samostalno montirate nosace na svoje vozilo. Uvek je dobro proveriti da li su svi delovi prisutni pre nego što započnete sa montažom.

Ono što izdvaja ove krovne nosace je i njihova univerzalna kompatibilnost sa Hyundai Santa Fe (2018-2020) modelima. Bez obzira na verziju krova vašeg vozila (sa ili bez pričvrsnih tačaka, uzdužne šine odvojene od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama), ovaj nosac će se savršeno uklopiti i pružiti vam stabilnu i sigurnu podršku.

Naravno, osim visokog kvaliteta i jednostavne montaže, sigurnost je takođe naša glavna briga. Zato smo se pobrinuli da naši krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli sve neophodne sigurnosne teste.

Jedna od glavnih karakteristika ovih krovnih nosaca je i njihova aerodinamičnost. Napravljeni sa crnim eloksiranim aluminijumom i gumenim profilima protiv klizanja, ovi nosaci obezbeđuju minimalan otpor vazduha, čime se poboljšava vozna performansa i smanjuje potrošnja goriva. Njihov inovativan i atraktivan dizajn će svakako privući pažnju i zasigurno poboljšati izgled vašeg vozila.

Uz nosace dobijate i krovne šape koje omogućavaju sigurno pričvršćivanje nosaca na uzdužne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da obezbede maksimalno prianjanje i sigurnost, a uz bezbednosne brave sa 3 ključa, možete biti sigurni da će vaša dodatna oprema ostati na mestu tokom vožnje.

Navedeni model krovnih nosaca je namenjen samo za vozila opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama. Proverite da li vaše vozilo ispunjava ove uslove pre nego što izvršite kupovinu.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosace je 120cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Ovo vam pruža dovoljno prostora i kapaciteta da prenesete sve što vam je potrebno.

Uverite se da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i bezbednosna uputstva pre korišćenja ovih krovnih nosaca. Bezbednost je uvek na prvom mestu i važno je da se pridržavate svih uputstava.

Nordrive Silenzio L Black su krovni nosaci koji će vam omogućiti da nosite sve što vam je potrebno, bez obzira na vaše avanture. Sigurni, izdržljivi i jednostavni za montažu, ovi nosaci će vam pružiti mirnu vožnju i dodatni prostor za sve vaše potrebe.

Prednosti

 • Lako montiranje
 • Visok kvalitet
 • Univerzalna kompatibilnost

Zamislite samo koliko vam mogu biti korisni ovi krovni nosaci. Možete putovati sa svom svojom opremom bez brige o tome da li će sve biti sigurno i stabilno. Uživate u svojim avanturama i krećete se sa lakoćom, znajući da su vaše stvari na sigurnom.

Oslonite se na Nordrive Silenzio L Black krovne nosace i učinite svoje putovanje još boljim!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja